2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 12894 بازدید | 420 پست
تا لحظه ایی که لباس نپوشیدم که برم اصلا انگار تو هپروت بود اون لحظه به خودش اومد

فک کنم تاثیر قرصایی که میخوره 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تا لحظه ایی که لباس نپوشیدم که برم اصلا انگار تو هپروت بود اون لحظه به خودش اومد

من میگم انگار تو شک بوده

آخه با تعریفایی که این چند وقت میکردید خیلی شل شده و همش تو خودشه اصلا تو حال خودش نیست

بچه ها اون لحظه ایی که من از شوهرم خوشم اومد اصلا نمیدونستم موقعیت مالیش چیه خونوادش چیه. دانشجوی پز ...

من یادمه تو کاربری قبلی گفته بودی 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

بعدش که دوست شدیم خب شوهرم خونه مجردی داشت. هیچ موقع تنها نشدم باهاش تو خونش. یه روز شوهرم مریض بود تو کرونا براش غذا بردم خونش از استرس پاهام میلرزید تا غذا رو گذاشتم اومدم بیرون از خونه بعد این کثافتا به من تهمت میزنن

من تلاش کردم توجهشو جلب کنم ولی به خدا که از این طریقا که اینا میگن نبود فقط خیلی میرفتم تو موقعیت ه ...

ببین شما گفتی چیزی نداره اخلاق نداره اینا هم به شما عیب گذاشتن گفتن اینکارا رو کردی دلش ببری، در صورتی که تصور چند تا حرف خاله زنکی که میشنن میگن چجوری فلانی عاشق فلانی شده چجوری قاپش دزدیده و این حرفای مفت درست میکنن

بزرگترین اشتباهم این بود بعد عقد بعد سه چهار روز رفتم خونه شوهرم اینام فکر کردن من از قبل با شوهرم ب ...

یادمه همرو تو کاربری قبلی گفتی 

کثافتا چون شوهرت این مدت حالش بد شده فک کردن تو ازین زن سلیطه هایی ک پدرشو دروردی ب این روزش انداختی

نمیدونن مشکل از خودشونه ک پسرشون و انقدر لوس بار اوردن 

بعد تازه بعد دوسال نشستن واسه خودشون حرف زدن و این گه مفتارو خوردن 

باید شوهرت و یبار واسه همیشه ادم کنی یا ادم میشه یا هم تموم میشه    زندگی اینطوری نمیشه ک مادرشوهرت تا تخت خوابم سرک بکشه  و شوهرتم انقدر لوس و خودشیفته باشه