2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 14560 بازدید | 449 پست
گفتم کاش این خونه و ماشین خودش بود خودش نه تنها اینا رو نداره حتی اخلاقم ندارم. اونم شروع کرد که تو ...

مادرشوهرت چی گفت ؟

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد من دوران تحصیلم یه اقایی خیلی ازم خوشش میومد استادمون بود و کلی حاشیه برام ایجاد کرد بعدها کلی تهدیدم کرد و هرجا میشست میگفت مطمئنم یه روزی میرسه حسرت میخوره با من ازدواج نکرده انقدر پیگیر من بود بعد این به گوش اینا رسیده بود میگفتن تو به اینم سرویس دادی😂😂 به زور میخواستی باهاش ازدواج کنی

بعد من دوران تحصیلم یه اقایی خیلی ازم خوشش میومد استادمون بود و کلی حاشیه برام ایجاد کرد بعدها کلی ت ...

ولشون کن حرفاشون برات مهم نباشه، طرفداری نکردن شوهرتم برات مهم نباشه، در واقع خواستی جواب مادرش خالش بدی ولی شوهرت تحقیر کردی خالشم اومده از پسرشون طرفداری کنه مثلا 

مادرشوهرت چی گفت ؟

باورت میشه انگار بدش نیومده بود.

میگفت کفویت خیلی مهمه الان فهمیدم به هرکیم بخواد ازدواج کنه میگم اینو بعد میگفت ما مخالف بودیم ولی چون همچین تصوری ازت نداشتم قبول کردیم ازدواج کنی ولی اشنباه کردیم

بعد من دوران تحصیلم یه اقایی خیلی ازم خوشش میومد استادمون بود و کلی حاشیه برام ایجاد کرد بعدها کلی ت ...

اسی بنظرم زودتر اوکی کن واسه چن ماه برو یجا دیگ 

بزار شوهرت حساب کار بیاد دسش انقدر بچه ننه نباشه 

تو همیشه خوب بودی مهربون بودی  به فکرش بودی یه مدت نباشی باور کن به لرزه میوفته

بزار خواهشت کنن ک برگردی    بزار اگ قراره زندگیت دوباره سرپاشه درست حسابی باشه 

اگ همینجوری کشکی درست بشه دوباره خراب میشه

باورت میشه انگار بدش نیومده بود.میگفت کفویت خیلی مهمه الان فهمیدم به هرکیم بخواد ازدواج کنه میگم این ...

بعد این حرفا شوهرت پاشد باهاشون رفت؟

اسیی یه حرکتی بزن نزار فک کنن ترسیدی ک موندی

باورت میشه انگار بدش نیومده بود.میگفت کفویت خیلی مهمه الان فهمیدم به هرکیم بخواد ازدواج کنه میگم این ...

جوابشونو اگه دادی خوب کاری کردی 

مرگ یع بار شیونم یه بار 

باید کار دستشون بیاد 

آشغالا فک کردن چون خونه و ماشین دادن 

میتونن واسه زندگی طرف تصمیم بگیرن 

اینجوری شوهرتم به خودش میاد 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز