2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 20566 بازدید | 581 پست
نمیدونم یه سری حرفها زدن و زدم اوضاع یکم پیچیده شد. عجیبه که زیاد حس ناراحتی ندارم. حس اینو دارم خب ...

چی شد ک با شوهرت دوباره به مشکل خوردید 

اونا شمارو و مقصر اوضاع میدونن؟

نمیدونم یه سری حرفها زدن و زدم اوضاع یکم پیچیده شد. عجیبه که زیاد حس ناراحتی ندارم. حس اینو دارم خب ...

خودت اذیت نکن 

احتمالا هرچی گفتید منطقی و حق بوده

الان که عادی سعی نکن خودت ناراحت کنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی فقط ازین مطمئن باش تو این مدت انقدر خوب بودی ک هیچ زنی نمیتونست باشه پس مطمئن باش هر اتفاقی بیوفته تو سرت پیش خودت بلنده و پشیمون هیچوقت نمیشی ک تلاش نکردی   ازامش خودتو حفظ کن بخودت یاد اوری کن چقدر قوی هستی

الان خونه مادرتون میرید؟سوییتی،خونه ای نیست مبله باشه اجازه کنید برای مدت کوتاهی تا به امیدخدا مشکل ...

نذاشتن برم که نرم خونه مامانم.

نمیدونم فعلا شاید هتل شایدم خونه مامانم

نه مقصر شوهرم نبود خاله شوهرم خودم و مادرشوهرم.من داشتم میرفتم. گفت تو بمون من میرم

ای بابا چرا باید مادرشوهرتون و خالش دخالت کنن😣

الانم چرا بری تصمیم دوتایی گرفتید بعد یه هفته بیاد شما برید؟یا خالش مادرش این تصمیم گرفتن

فعلا یه هفته دور باشید جایی نرو

نه مقصر شوهرم نبود خاله شوهرم خودم و مادرشوهرم.من داشتم میرفتم. گفت تو بمون من میرم

اصن چرا باید خاله شوخرت دخالت کنه

و چرا یهو مادرشوهرت تغییر کرد 

اسی کاش اگ میتونی بگی بخدا انگار خواهرمی انقدد نگرانم واست

ای بابا چرا باید مادرشوهرتون و خالش دخالت کنن😣الانم چرا بری تصمیم دوتایی گرفتید بعد یه هفته بیاد شم ...

نه داشتم میرفتم شوهرم خواهش کرد گفتم خونه توهه گفت یه هفته بمون بعد برو من نمیام

نه داشتم میرفتم شوهرم خواهش کرد گفتم خونه توهه گفت یه هفته بمون بعد برو من نمیام

ببین اگه با شوهرت بحثت نشده و با مادرش و خالش بحثت شده کلا نرو الانم یه هفته دورید بعد یه هفته بیاد که نمیگه برو،اوضاع عادی میشه ولی اگه دوتایی تصمیم گرفتید یه مدت دور باشید اون بحثش جداست ولی اگه بحث با خاله و مادرش بری اوضاع بدتر میشه.این ترک خونه برای چیه؟گاهی با ترک خونه اوضاع میره به مرحله آخر🤦🏻‍♀️گاهیم نه برعکس میشه بستگی داره به اون چیزایی که اون وسط گذشته و ما نمیدونیم

ببین اگه با شوهرت بحثت نشده و با مادرش و خالش بحثت شده کلا نرو الانم یه هفته دورید بعد یه هفته بیاد ...

بحث سر اینه دیگه احترامی برای من نمونده و شوهرمم تلاش نکرد برای حفظ احترامم نکرد