2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 21592 بازدید | 596 پست
بچه ها یه چیزی میگم بیشتر توضیح نمیدم. چون الان حالم خوبه با این تصمیم و تعریف کردنش ممکنه حالم رو ب ...

سلام

کجا بری؟از این خونه بری؟چرا اصلا خاله همسرت چرا مادر همسرت؟مگه شما نمیتونستید باهم تصمیم بگیرید

مگه همسر شما اختلال شخصیتی دارند که انقدر منفعلن

اهوانه جان دلم میخواد خوب باشی و خوب بمونی

ولی من اون جمله تراپیست رو که گفتی الان توی سرم میچرخه

اهوانه جان به نظرم قوی شو،بنظرم الان سوای هرچیزی اینده رو بساز منظورم اینده شخصی خودته 

پربارش کن.تو ساختی که الان از نظر شغلی موفقی و از خانواده رها شذی

مابقیش هم میتونی

فکرم پیشته

فقط میترسم کاسه کوزه همه چیز سرتو شکسته شده باشه وتو رو مسبب  مختل شدن روحیه همسرت و زندگی بدونن

یه کاری کن خواهش میکنم ازت

دکتر علی شیری یه ارتباط باهاش بگیری بصورت فورس

بچه ها یه چیزی میگم بیشتر توضیح نمیدم. چون الان حالم خوبه با این تصمیم و تعریف کردنش ممکنه حالم رو ب ...

اسی خیلی خیلی ناراحت شدم آخه چرا اینطوری میشه مادرشوهرت مگ دیشب تهران بود 

کاری ک از دستم برات برنمیاد ولی هر زمان نیاز داشتی حرف بزنی من و بقیه دوستات هستیم 

قوی باش عزیزم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام اسی ینی چی جدا بشین ؟ چرا تو بری اصلا ؟

اگه قرار بر دور موندنه ،شوهرت بره نه زن خونه

اصلا کجا بری؟ مگه خونه مادرت دور نیس برات ؟

چه بحثی؟ ینی گفتن تو بری تا اوضاع بهتر بشه؟؟

اعصابم بهم ریخت 

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

عزیزم مهم اینه که الان خوبی اصلا مرور نکن و توضیح اضافه ای که اذیتت کنه نده.

شما بالغی و بهترین تصمیم رو گرفتی مطمئنا

فعلا روی حالِ خودت تمرکز کن❤️

تواین مدت ذهن شماهم یکم آروم میگیره.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

عزیزم نمی‌دونم چی بگم

امیدوارم همه چیز درست بشه🥺

کجا نمیخوای بری؟تصمیم دوتاییتون بوده؟یه مدت دور باشید که چی بشه؟

عزیزم برای حال خوب تون صلوات هدیه ائمه کردم

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

سلام اسی ینی چی جدا بشین ؟ چرا تو بری اصلا ؟اگه قرار بر دور موندنه ،شوهرت بره نه زن خونهاصلا کجا بری ...

خب اینجا خونه شوهرمه، این یه هفته هم برای اینکه من تصمیم بگیرم کجا برم اون میره خونه خاله‌ش