2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 25034 بازدید | 628 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اومدم تو اتاق انقدر گریه کردم اونم اصلا براش مهم نبود رفت تو اون یکی اتاق درس خوند

خودتم میدونی همسرت این روزا مشکل داره،  پاشو خودتو جمع و جور کن،  یه چیزی براش ببر خودتم ناراحت نشون نده

خدایا شکرت
اومدم تو اتاق انقدر گریه کردم اونم اصلا براش مهم نبود رفت تو اون یکی اتاق درس خوند

ای واای ولش کن. ضعف بینایی میگیری ها. ول کن .همسرتون داروهاشونو می خورن؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

این یکی دو روز هیچ حرکتی نزن بزار آزمونش و بده  خراب نکنه 

بعدم میگی از اولش عصبی بوده  شاید دوباره سرکار چیزی بهش گفتن  

عزیزم هرچی به خودت انرژی منفی وارد میکنی اتفاقای بد میوفته     شوهرت هنوز نرمال نشده  همه این رفتاراشم منشا از حال روحی خودشه 

لطفا خودتم انقدر ضعیف جلوه نده آخه نمیشه که همش گریه

اره

عزیز دلم تقصیر شما نیست که 

انقدر گریه نکن 

از سمت کارش تو فشاره 

تا شرایط کارش درست نشه آروم نمیشه

همینطوری عصبیه 

همسر شما مثل همسر من آدم ضعیفیه طاقت سختي نداره 

هیچ ورزشی برای قلب بهتر از خم شدن و گرفتن دست افتادگان نیست   جان هولمز

دیشب به بوی ادکلنم گیر داد. ادکلنی که باهم خریده بودیم. چون تازه‌ست دستم نبود زیاد زده بودم به پالتوم بوش‌تو اتاق پخش بود با عصبانیت گفت چرا عطر زدی به خودت تو تخت گفتم نزدم مال پالتومه رفت انداختش بیرون

درست نیست اینو بگم اما حس میکنم دیگه همسرتون هم زیادی داره شلوغش میکنه و مظلوم نمایی میکنه

یعنی میخواد همه چیزو بندازه گردن شما و هیچ تلاشی هم نکنه واسه ترمیم رابطه 

و داره تمام بار روانی رو میذاره روی شما

🫨🥲

درست نیست اینو بگم اما حس میکنم دیگه همسرتون هم زیادی داره شلوغش میکنه و مظلوم نمایی میکنهیعنی میخوا ...

نمیدونم هرچی هست خیلی ناراحتم میکنه من واقعا دارم زور میزنم مثل اول شیم. یه سری چیزها رو نمیشه اینجا گفت ولی خیلی خیلی تغییر کردم و به سازش میرقصم

اصلا منو درک‌نمیکنه انگار من فقط باید مراقب حال اون باشم

فک میکنم دوباره تو این چن روز که رفته بیمارستان بهم ریخته

ببین اگ کلا مدلش این شکلی بود میگفتم کم محل کن و اینا 

ولی واقعا الان تو این شرایط نمیشه این کارارو کرد  چون از لحاظ روانی بهم ریخته قبلا حرف خودکشی زده  یه مدت دیگ صبوری کن ایشالا محیط کاریش نرمال تر میشه اوکی میشه اخلاقش

و لطفا خودت انقدر حال خودت و بد نکن دنیا ک به آخر نرسیده 

سعی کن وقتی پیش شوهرت نیستی به کارای دیگه ای مشغول شی و همش زوم نکنی رو شوهرت و کاراش   خودتو و از لحاظ روحی تقویت کن