2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 20324 بازدید | 579 پست

آهوانه جان ماشینت مبارکه ان شاالله چرخش همیشه برات بچرخه 

پشت هر سختی ،آسانی هست این روزا هم تموم میشه 

چقدر همسرت خوشبخته که یکی مثل شما قسمتش شده خیلی خوبه که تو این شرایط سخت پشت همست هستی و تنهاش نزاشتی موفق باشی گلم

خیلی قکی بودن سختهو اینکه رابطم با شوهرم خیلی سرد شده. یعنی حرف میزنه ولی اون صمیمیت قبله نیست انگار ...

قوی بودن نتیجه ی همین سختیاست که دارین متحمل میشین

یجایی دیگه ازگریه و خودخوری خسته میشین با شرایط کنار میاین

قوی بودن یه شبه حاصل نمیشه 

اکثرا همراه رنجه 

سردشدن همسرت بخاطر دلسردی ازسمت محل کارشه 

بنظرم شما چندتا دوره یا کلاس آموزشی یا هنری ثبت نام کن

یچیزی که جنبه ی فان داشته باشه تا بتونه روحیه ت رو ترمیم کنه

بنظرم بیشترازهمسرت الان باید به خودت اهمیت بدی

اینکه تمام تمرکزت رو بذاری رو همسرت و ازخودت غافل بشی اشتباست

نمیدونم روتینی برای باشگاه رفتن داری یانه و نمیدونم چه هنرایی تو سلیقت هست

مثلا من بشدت با کیک پختن آروم میشم و تاالان چندتا دوره شرکت کردم و الان در حاشیه ی زندگیم با کیک پختن سرگرمم

و شده یکی از چیزایی که دلم غنج میره و یواشکی براش کلی ذوق میکنم

شبا دکورای مختلف سرچ میکنم و دستورای جدید یادمیگیرم

باید خودتو پیداکنی 

اونچیزی که باعث میشه مثل بچه ها ذوق کنی چیه؟

شاید خنده دار بنظربرسه ولی

گاهی یه کلاف کاموایی گرفتن و شال گردن بافتن هم میتونه ذوقتو زنده کنه

ماکه نباید همیشه ذهنمون درگیر شوهر وبچه و کار باشه

اینا لذت اصلی زندگی رو ازمون میگیرن

ما یه کودک درونم داریم که نیاز داره شاد باشه٬ بهش توجه کن.

ما هممون گریه میکنیم هممون افسرده میشیم چون آدمیم و احساس داریم و آسیب پذیریم

ولی درکنار اینا سعی میکنیم که یادبگیریم احساساتمون رو چطور مدیریت کنیم

و درکنارهمه ی غمایی که داریم چطور قشنگ زندگی کنیم وباهمه چیز در قالب یه زندگی که گاهی فراز داره وگاهی نشیب٬ کنار بیایم.

سخت نگیر عزیزم

اینا یروزی دغدغه ی همه ی ماهابوده٬ این الگوی تکرارشونده ی زندگیه.

زمان حلش میکنه

زمان تحصیل همسرت رو تموم میکنه

زمان با آدمای جدید اشناش میکنه

زمان کیسای جدید سرراهش میذاره

زمان به روابط شما عمق میبخشه.

صبوری و زمان رابطه ی مستقیمی باهم دارن

شما صبوری کن٬ زمان حلش میکنه.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی بدم خیلی. Pmsم هستم انگار دنیا برام تموم شده همه چیز رو باختم

چقد سریع این دوران Pms میاد🤦

اینا احساسات گذرایی هستن که فقط مختص همین دوره ان اصلا جدیشون نگیر

نه دنیا تموم شده و نه شما چیزی رو باختی

الان که نسبت به این مساله آگاهی خواهش میکنم نذار مثل دوره های قبلی به روحیه ات آسیب بزنه و فرسودت کنه

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
ماشین قولنامه کردم ولی حتی یک ذره احساس خوشحالی ندارم یک ذره

مبارک باشه عزیزم

ولی من بجاش کلییی خوشحال شدم برات.

شاید اگه دوستای صمیمی بودیم همین الان که این خبرو شنیدم ذوق زده با جیغ زنگ میزدم بهت و میگفتم شیرییینیش کو😅

من کلا آدم باذوقی ام

روزی که برای دخترم دوچرخه خریدیم تاغروبش داشتم خاطره ی اولین دوچرخه سواریش رو مینوشتم و ازخوشحالی اشک میریختم.

خواهش میکنم شماهم برای داشته هات شادباش و خدارو شکرکن.

دخترم😍جانِ دلِ مادر❤
خیلی ممنونم عزیزم. من خیلی عمیق از دست مادرشوهرم ناراحت شدم جوری که خیلی از خوبیاش دیگه به چشمم نمیا ...

حق داری عزیزم حرفی که به شما زد اعصاب منم بهم ریخت ولی الان سعی کن تمرکزتو بذاری رو کارایی که به نفع خودتو و شوهرته همینطوری شاد و سرحال و پرانرژی پیش برو این روزام میگذره و به آرامش میرسین 

جواب حرف مادرشوهرتم بده تو فرصت مناسب خیلی خونسرد و بدون نشون دادن ناراحتیت

بعد انقدر سر بودم کلی اقاهه تو بنگاه گفت فلان شعبه بانک باز نیست باید فلان شعبه بری اون فقط بازه اصل ...

به بهمباارکتون بااشه شوهرتون خوشحال شدن؟😍 همینکه با زحمت ماشین خریدین با زحمت و صبر دیگری هم زندگیتون گرم میشه .زندگی تون گرم و یلداتون مبارک. حالا صبر بکن بذارین ایتادش عوض بشه همه جیز عالی میشه

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

چرا باهم راحت حرف نمیزنید مثلا همینو و راحت به خودش بگی از حرفات مشخصه اونم ازین موضوع ناراحته دلش ...

اخه اونم داره تلاشش رو میکنه مثل قبل با جزئیات حرف میزنه ولی انگار اون صمیمیته نیست هم از سمت اون هم از سمت من

آهوانه جان ماشینت مبارکه ان شاالله چرخش همیشه برات بچرخه پشت هر سختی ،آسانی هست این روزا هم تموم میش ...

مرسی عزیزم محبت دارین

تمام تلاشم رو میکنم ولی احساس میکنم خیلی دور شدیم ازهم

قوی بودن نتیجه ی همین سختیاست که دارین متحمل میشینیجایی دیگه ازگریه و خودخوری خسته میشین با شرایط کن ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم که این‌همه وقت میذادین واقعا قدردانم.

میدونم چی میگین. خودمم تنوع دلم‌میخواد ولی واقعا نمیدونم چی دوست دارم. اشپزی دوست دارم مثلا ولی کلاسهاش احساس میکنم خیلی پیشرفته و جدیه و من واقعا تحمل سختگیری ندارم.

دوست داشتم کلاس ساز برم سه تارم خریدم ولی یکی دو جلسه رفتم زیاد خوشحالم نکرد.

کلافه‌م انگار شور جونیم رفته.