2777
2789
عنوان

به شوهرم عمل ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 17553 بازدید | 479 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ دلخوشی تو زندگیم ندارم به صورت افراطی پول خرج میکنم ولی خوشحال نمیشم

پول پس انداز کنید. همسرتونم خوب میشه الانم خیلی بهترن خداروشکر کنید.انرژی منفی رو دور بریزید، اون کارها رو گفتم کدومهاشو انجام دادین؟ روابطتتون گرم میشه عصه نخورین هنوز یکم سرده شاید اون فحش در ذهنشونه. شکر کنید بعضی در ماه با پای مرغ و بال سر میکنن حتی روزه می گیرند توروخدا شکر کنید گریه میدونستی بدیمنی میاره جوان هستید خیلی خوب نیستا. توروخدا داروهاتونو مرتب بخورید🥺

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

دوست عزیزم فقط ازت میخوام یه کاری کنی درسته اینجا راه کارهای خیلی خوبی تا الان بهت دادن که آهنگ بذار آرایش کن برقص نمیدونم خیلی راهکارهای واقعا خوب، من ازت چیز دیگه ای میخوام من خودم اصولا وقتی این مدلی میشم یعنی خیلی ناراحت و ناامید میشم اگه پاشم آرایش کنم برقصم یا آهنگ گوش کنم حس گناه میکنم نمیدونم چرا ولی عذاب وجدان میگیرم و حس بی فکر بودن و بی باک بودن نسبت به اون مسئله بهم دست میده،شما تایمر گوشیت رو بگذار روی 5 دقیقه و تو اون تایم به هییییچی فکر نکن اینکه میگم هیچی یعنی مططططلقا هیچ هیچ، ذهنتون رو کاملا تخلیه کنید روی هیچ چیزی تمرکز نکنید خود من وقتی اینکار رو میکنم بعد از 5 دقیقه خیلی سبک میشم، البته که کار خیلی سختی هست برا اونایی که دائما دارن به مسائل و مشکلات فک میکنن، خواهش میکنم هرموقع تونستی اینکار رو انجام بده خیلی تاثیر خوبی داره. 

غمت رو دغدغت رو سختی های زندگیت رو بپذیر همین ها باعث میشن آرومتر بشی. 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ🌈
چرا آخه؟مگه میشهببین چی دوست داری یعنی اینو بخری خوشحالت نمیکنه؟

باور کن، قبل اینکه برم بنگاه گریه میکردم تا دم در بنگاه اونوچند ساعت کارهای بانکی و بنگاه رو خودم رو کنترل کردم از در بنگاه اومدم بیرون باز زدم زیر گریه رفتم سرکار

عزیزم چرا هیچ چیز درست نشه؟همه چیز درست میشه نگران نباش و بسپار به خدااین مدت بخاطر اینکه مواظب همسر ...

بیشترین مشکلم اینه که با شوهرم نمیتونم فقط زیادی بگذرونم درس میخونه، اونوتایم کمی هم که داریم با کیفیت نیست همش باید مراقب باشیم همو ناراحت نکنیم انگار خودمون نیستیم شوهرم با احتیاط حرف میزنه منم همینطور یعنی تلاش میکنیم گرم باشیم ولی نیستیم یه دیواری بینمونه

به به مبارک باشههههه خانم دکتر عزیزززز😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️ای بابا دختر چرا اخهسعی کنید حتی یکذره ه ...

قربونت عزیزم

خیلی سخته. همین که فکر میکنم دیگه چی ممکنه بتونه خوشحالم کنه و به نتیجه نمیرسم سخته ناامیدم

بیشترین مشکلم اینه که با شوهرم نمیتونم فقط زیادی بگذرونم درس میخونه، اونوتایم کمی هم که داریم با کیف ...

میدونم چی میگید

اون احساس راحتی که بینتون بوده از بین رفته و الان ترمیمش براتون سخته

باید سعی کنید که کلا این مدتی که سخت گذشته رو از ذهنتون پاک کنید و برگردید به همون روزایی که گرم بودید

این سختی ها ذهن هر دوتون رو اشفته کرده و باعث شده که از اون فضای راحت مشترکتون دور بشید

دوبارع باید اون فضا رو ایجاد کنید و تلاش بر ترمیمش کنید

یه ماشین چینی داشتم سانتافه گرفتم

به به عزیزم مبارککککک باشه

خب دیگه الان باید کیف سانتافه رو بکنید

کیف ماشین کره ای😍

الان به این فکر کنید که خب چه پیشرفت خوبیی بوده

تونستید کار کنید و ماشینتون رو ارتقا بدید

چرخش براتون بچرخه

بیشترین مشکلم اینه که با شوهرم نمیتونم فقط زیادی بگذرونم درس میخونه، اونوتایم کمی هم که داریم با کیف ...

چرا باهم راحت حرف نمیزنید مثلا همینو و راحت به خودش بگی  از حرفات مشخصه اونم ازین موضوع ناراحته دلش میخواد مثه قبل بشید   هر زمان خودت حس کردی زمان خوبیه بشین پیشش خیلی اروم بهش بگو حس میکنی رابطتون مثل قبل نیست دوست داری مثل قبل نزدیک باشید   حرف زدن چاره هر درده شاید اونم منتظره یه حرکت از طرفته تا حرف بزنه

یه ماشین چینی داشتم سانتافه گرفتم

ان شاالله به دل خوش استفاده کنی

لذتش ببر عزیزم به این فکر کن چقدر زحمت کشیدی برای به اینکه به این موقعیتت برسی و بتونی درآمد خوبی داشته باشی و چیزایی که دلت می‌خواد با درآمد خودت بخری. مطمئنم یه روز هدفت بوده و الان بهش رسیدی.با دل خوش استفاده کن حقته

خودتون باید سعی کنید اون دیواره رو از بین ببری

به هرحال یه حرفایی زده شده الان باید ببینی چجور میشه به قبل برگشت،صحبت کردن و زمان دادن راه حله

ان شاالله درست میشه نگران نباش