2777
2789
عنوان

مردی در راهست

| مشاهده متن کامل بحث + 15407 بازدید | 1315 پست
پویش سراسری ختمِ « سوره مبارکه : فتـــح »وقت غنیمت دان آن قدر که بتوانی حاصل حیات ای جان این دم ا ...

۵ تا سوره فتح به نیت زودتر ظهور کردن آقا جان...💚

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پویش سراسری ختمِ « سوره مبارکه : فتـــح »وقت غنیمت دان آن قدر که بتوانی حاصل حیات ای جان این دم ا ...

🌹 ۱ مرتبه قرائت شد.

یا صاحب‌الزمان 

قلبِ زمین گرفتھ، زمان را قرار نیسٺ

ا؎ بغضِ ماندھ در دلِ هفٺ آسمان بیا..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

"کُن لِدُعائی مجیباً، و مِن ندائی قریباً 

و لِتَضَرُّعی راحماًو لِصوتی سامعاً ..."

خدایا؛ اجابت کننده دعایم باش و به ندایم نزدیک

و به تضرع و زاریم مهربان و به صدایم شنواباش.. 🤲👇

-صحیفه سجادیه

اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج و فرجنا به بحق تمام مظلومین 🤲

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

اے تجلے آبے ترین آسمان امید

دلـــها بہ یاد تو مے تپــــد 

و روشــنـے نـگـاه مـنـتـظـران

بہ افق خورشیـ☀️ـد ظهـور توست 

بیا و گـ✨ـَرد گامهایت را  

توتیاے چشــمانمان قرار ده🥺

‍اللهم_عجل_لولیک_الفرج#   

شبتون_مهدوی#