ی همسایه داشتیم دخترش نه اخلاق داشت نه قیافه . 30 سالگی با استاد دانشگاهس که پسر خیلی خوبی بود هم اخلاقی هم مالی ازدواج کرد سال بعدشم پسرش دنیا اومد .
اونقدر به قیافه نیست به نظرم ، اکثرا بخت و شانس هست
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مثلا دخترای زیاد میشناسم خوشگل تحصیل کرده. اخلاق و حرف زدن و رفتار صفر .
لطفا دعا کنید برای حاجتهام. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم .هر کسم خواست زیارت عاشورا بخونه برام . ممنونم .اسمم سمیرا
اتفاقا سی سال بهترین سن هست برای ازدواج منتها انقدر تو حامعه دخترای شانزده هفده هجده ساله رو شوهر دادن دیگه خانما سنشون بیشتر از بیست و پنج میشه میترسن ازواج خوبی نداشته باشن موقعیت شما خیلی خوبه قطعا ازدواج خوبی هم خواهید داشت
ی همسایه داشتیم دخترش نه اخلاق داشت نه قیافه . 30 سالگی با استاد دانشگاهس که پسر خیلی خوبی بود هم اخ ...
اها اینم یادم رفت بگم ، تا اون زمان خواستگار نداشت اصلا
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش )