2777
2789

بچه ها من یه جا صحبت کردم برم برای فروشندگی لباس زنانه  دقیقا چه کاری باید انجام بدم تا حالا جایی کار نکردم و اولین بارمه میشه راهنماییم کنید

سعی کن خوش رفتار صبور باشی اصلا بامشتری دعوا نکن ک بندازت بیرون 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشتری میاد سلام خوش اومدین تایم بگیر ۲ دقیقه بعد بگو درخدمتون هستم مدلی مدنظرتون راهنمایتون کنم

شلوار میخوات ب اندام نگا کن سایز بده رفت پرو بگو چیزی خواستین صدام کنید 

مانتو خواست مدلات معرفی کن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

رفتار مناسب...زرنگ بودن...چیدن رگال و قفسه ها....ب احتمال زیاد تمیز کاری ام ازت بخان

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         
مشتری میاد سلام خوش اومدین تایم بگیر ۲ دقیقه بعد بگو درخدمتون هستم مدلی مدنظرتون راهنمایتون کنمشلوار ...

مرسی عزیزم چه خوب که هستی راهنماییم کردی من بلد نیستم کلا میترسم زبونم بگیره

سعی کن چیزی نمیدونستی از نظر قیمت ک نوع پارچه بهشون بگی تا حواب مشتری بدن

لباس پسند شد خودت لباس تحویل بگیر ببر صندوق احترام بزار

سعی کن انتخاب خرید بهشون بدی ن اینکه بگی این خوبه اینا بگو چندتا مدل پرو کنید بین اونا یکی انتخاب میکنیم سعی کن شلوارم با منتو ست کنی مثلا مانتو ک خرج کار داره جنسش کتون با شلوارا رنگی کتون ست کنی 

چشم عزیزم چه کاری باید اونجا انجام بدم

او تایم کارا نظافت کاراش بکن بهت گیرم نده