2777
2789
عنوان

زنی که با شوهرم بود چتاشونو برام فرستاد اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 14076 بازدید | 242 پست

استارتر بچه هم داری؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینو میگم دیگه. حالا نمیدونم الگو برداریه ژنتیکه چیه.

مرد که الگوبرداری میکنه اما ژنتیک که نه باید بگیم جنی که وادار میکنه فرد رو به انجام کار بد همون قوی هست جوری که میاد توی سرنوشت مثلا نتیجه یارو باعث میشه نتیجش این کاره یعنی بدکاره بشه

🫂 میگم ب ریشمون می‌خندیدن حتماحس مضخرفی دارم زندگیم تلخ شدع و دارم میگذرونم فقط

من نتونستم 

جدا شدم البته بچه ای هم نبود ک بخام بخاطرش بمونم ترجیح دادم تا یکی دیگه رو تو این دنیا نیوردم بدبختش نکردم جداشم

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
دارم اون دختره رومیگم گه میگه من خبرازمتاهلی اش نداشتم داره دروغ میگه بابا ترسیده

اها

چی بگم

ولی هستن همچین مردای پفیوزی خودشونو مجرد جا بزنن چون براخودم پیش اومده..نمیدونم مردا چندتا سوراخ میخان پدسگا

اهاچی بگمولی هستن همچین مردای پفیوزی خودشونو مجرد جا بزنن چون براخودم پیش اومده..نمیدونم مردا چندتا ...

حالشون وبگیری آدم میشن یاحداقل دلت خنک میشه ولی مثلابه قول بعضی خانوما گذشت کنی وصبوری هییییچی درست نمیشه اون روز به روز وقیح تر وزن روز به روز ضعیف تر وافسرده تر

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔

نگو😔خدالعنتش کنه بابای دوتابچه و این کثافت کاریا،،،بگو ک سرویسش کردی

هرحرفی که لایقش بودبارش کردم گفتم آبروتوهمه جامیبرم تایه مدت نمیذاشتم نزدیکم بشه چندشم میشدکلی گریه کردقول داددیگه تکرارنکنه منم دوتابچه داشتم چاره نداشتم ولی دیگه مثل قبل دوسش ندارم

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
حالشون وبگیری آدم میشن یاحداقل دلت خنک میشه ولی مثلابه قول بعضی خانوما گذشت کنی وصبوری هییییچی درست ...

اره باخودشون میگن الان گذشت کرده بعدا هم چیزی ببینن باز الکی خرشون میکنم گذشت میکنه  مردارو خدا فقط میشناسه

این مدرک ها از همسرت نذار بانو  شما باید آنقدر عاشقانه تر از این خانمه رفتاری کنی به همسرت که این چیزها بزار کنار کاری کن که بهترین باشی براش که نگاه چپ به زنی نکنه  به رخش نکش غرور داره. درسته کار خلاف کرده بنشین دوستانه باهاش صحبت کن بگو من چی کم داشتم که واست نکردم  یا چه کم کسری توی زندگیمون بود دنبال کسی دیگر بودی  با دعوا و لجبازی هیچی درست نمیشه بدتر میشه آتش این اختلافات بین خودت همسرت بیشتر نکن دو دستی تو چنگ خودت بگیرش  از همه لحاظ تا فکرش جای دیگه نره  // زندگیتون پر از آرامش آرزومندم 

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 

مگه ممکنه ابنقدر زود حرفت محقق بشه

فیک نیستی؟؟؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .