2777
2789
عنوان

رشته عکاسی چطور رشته ای هستش

38 بازدید | 7 پست

آیا کسی خونده تو دانشگاه؟ کار و بارش چطوره؟ پولش چطوره؟ کدوم دانشگاه ها میشه خوند؟

من چند وقتی هست بهش علاقه پیدا کردم و در نظر دارم بعد کنکور، اونم انتخاب کنم😭

این کاربری دست چندین نفر است.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچی یادت نمیدن هیچیییی فقط وقتت تلف میشه ۳ ۴ سالمیخوای حرفه ایی بشی برو کلاس عکاسی مدرک فنی حرفه ای ...

الان که دارم برای کنکور میخونم.. تو حین انتخاب رشته منظورم بود 

البته اول اونیکی رشته هارو میزنم ولی میخواستم عکاسی هم بزنم.

اگر سرمایه داری آتلیه بزنی خوبه ولی با گذروندن دوره عکاسی هم میشه آتلیه زد 

خیلی نمیشه روی استخدام یا کار پیدا کردن حساب باز کرد  اگر بری تو کار تبلیغات خصوصی ک واسه پیج و یا تبلیغات محصولات و عکسای مجله ای چیزی شاید کار پیدا شه ولی استخدامی ن بصورت قرار دادی بیشتر اگر باشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اگر سرمایه داری آتلیه بزنی خوبه ولی با گذروندن دوره عکاسی هم میشه آتلیه زد خیلی نمیشه روی استخدام یا ...

بعد کجا میشه خوند خوبه؟ من الان دارم برای کنکور میخونم. دانشگاه دولتی یا غیر دولتی فرقی داره؟ درآمدش در چه حده؟

بعد کجا میشه خوند خوبه؟ من الان دارم برای کنکور میخونم. دانشگاه دولتی یا غیر دولتی فرقی داره؟ درآمدش ...

دانشگاه تهران خوبه اما سخته قبول شدنش 

واسه کار پیدا کردن راحتتره خب دولتی تهران تا غیر دولتی نا کجا آباد یه امتیاز مثبت به حساب میاد واسه کار پیدا کردن اما خب خیلی هم فرق نداره استخدامی در کار نیست درهر حال باید تلاش کرد و صرفا خوندن فایده نداره عملی بلد باشی و کلاس و دوره تو رو راحتتر میتونه به هدفت برسونه تا صرفا دانشگاه رفتن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1