2777
2789

من موهامو چندین ساله رنگ میکنم، خانوادم هیچ مشکلی ندارن 

اما امان از دست بعضی آشنایان..

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فقط جلوی موهام که از مقنعه بیرون بود رو رنگ میکردم

فک کنم بابام متوجه نمیشد😄

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من ابروهامو برداشتم مخالف بودن ولی دعوا نشد ، چون خودم اجازه نمیدم برا یه همچین چیزای شخصی کسیو دخالت بدم ، ولی خب اگه روزی بخام موهامو رنگ بزنم شاید فقط مشکی بزنم ،بلاخره هر رنگی مناسب منه مجرد نیس 

به شخمم گرفتم. من موهام سفید شده بود اولا قایمکی بابام نبینه میذاشتم بعد ب خودم گفتم مگه گناه کردم موهای سفیدمو میخام رنگ کنم!!! دیگه علنی کردم و همه موهامم رنگ کردم. یه بارم زرد کردم ک روش رنگ بذارم گ ه خوری شنیدم ولی محل نذاشتم. والا مگ شوهرمونن ک نظر بدن. رو نده عادت میکنن.

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
من موهامو چندین ساله رنگ میکنم، خانوادم هیچ مشکلی ندارن اما امان از دست بعضی آشنایان..

ای خدا ادم باید جواب اشنام پس بده مگه 🤤 اینم شانس ما ملت میگن شب خونه دوس پسرم میمونم ما باید واسه یه رنگ مو ب تعصبیا جواب پس میدادیم 🤐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

جالبه همه باباهاشون گیر میدن ، حالا بابای من اصلااا هیچی نمیگه همیشه میگه من جوری تربیت کردم که خودش حدشو بدونه 

ولی مامانم یکم گیر میده ، البته چون دختر آخریم گیر دادنا برا من خیلی کم شده 

آشنایانتون چیکار میکنن

یسری حرفای چرت و پرت 

مثلا به خانوادم میگفتن چرا بهش اجازه دادین و..

اما خب حرفاشون ارزش توجه رو نداره

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

چن سالته عزیزم

23

اواسط 19 رنگ کردم، البته اون موقع فقط زیر موهام بود 

عزیزم دانشجویی؟کتک نخوردی سر مو رنگ کردنات؟

اسی بدعادت نکن. کار خودتو بکن‌ از کم شروع کن زیادترش کن. اول فقط جلوی مو بعد کم کم برو پایین. بابای متعصب من ب برداشتن سیبیل و ابرو و بلند کردن ناخن و حجاب و رنگ مو و همه چی کار داشت. زورکی هم چادر کرده بود تو کله مون ک الحمدلله من همه این قوانین مسخره رو شکستم. ولی اوایل اذیت میکرد. سر یه ناخن دعوا ب پا میکرد. ارزو داشتم ناخن طبیعی خودمو بلند کنم لاک بزنم مو رنگ کنم. انگار ک ناخن من اینو خراش میداد ک انقد بخاطر قشرق ب پا میکرد. واقعا خدا نگذره ازینجور ادما ک اولیه ترین دلخوشی هارو زهر میکنن ب ادم.

یسری حرفای چرت و پرت مثلا به خانوادم میگفتن چرا بهش اجازه دادین و..اما خب حرفاشون ارزش توجه رو نداره

وای چقد پررو هستن