2777
2789
عنوان

اگه حامله باشم چی

110 بازدید | 7 پست

بچه ها یه ماهه پریود نشدم. احتمال میدم حامله باشم چون همه ی علائم رو دارم. دلم بچه میخواد اما تنها مشکلی که دارم، اینه که به شوهرم شک دارم خیانت کرده باشه. درست توی این شرایط فهمیدم که ممکنه حامله باشم. حالم اصلا خوب نیست. لطفا راهنماییم کنین.

افکار منفی رو از خودت دور کن بارداری هورمون هارو بهم میریزه و افکار پوچ و واهی میفته تو سر ادم ،نگران نباش و کنکاش نکن فقط همین 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

افکار منفی رو از خودت دور کن بارداری هورمون هارو بهم میریزه و افکار پوچ و واهی میفته تو سر ادم ،نگرا ...

آخه چند ماه پیش(قبل از بارداری)، متوجه شدم همسرم به یه زن مطلقه چراغ سبز نشون داده توی مجازی. خودش بهم گفت چراغ سبز بوده اما من فکرمی‌کنم خیانت کرده. اگه خیانت کرده باشه، درسته که ازش بچه دار بشم؟

تنها چیزی که من میتونم بگم اینه که یوقت فکر خطرناکی راجب بچه به سرت نزنه🥲

دلم واقعا بچه میخواد. با خودم میگم حتی اگه باباش خائن باشه ، تنهایی بزرگش کنم با خانوادم . اما اونوقت از طرف پدر عقده ای میشه 😭

حتما با یه مشاور خانواده صحبت کن

یه مدت مشاور می‌رفتیم . مشاور گفت شوهرت توی خانواده درستی بزرگ نشده و باهاش خیلی چالش خواهی داشت و گفت اینجور آدما نمیتونن به یکی وفادار باشن اما در تو گیر کرده ها، اینجور بهم گفت.

آخه چند ماه پیش(قبل از بارداری)، متوجه شدم همسرم به یه زن مطلقه چراغ سبز نشون داده توی مجازی. خودش ب ...

نه عزیزم ولی الان وقت کنکاش نیست اگر باردار باشی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم