2777
2789
با اجازت اسی جان ببخش گلم میشه حستو راجبم بگی؟ فرهنگیان قبول میشم؟ بهم حسی داره ازم خوشش میاد ؟ و به ...

حسم اینه که شما دختر شادی بودید و الان کمتر شده افکار منفی توی دهنتون  هست و زود ناراحت می‌شید به دل مگیرید و الان ذهنتون رو خیلی چیز ها در گیر کرده مهربونم هستید خوشگل هم هستید و 

بله فقط باید برنامه ات رو  پشت سر هم انجام بدید و وسط های درس خوندت   تمرکزت رو کنترل کنی 

حسی که بهت داره خس آرامش ازت میگیره و دوستت داره  توی فکرش هست که به خانواده اش بگه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام عزیزم حست میگه ملک مغازمون کی به فروش میره؟

سلام گام برای اینکه ببین ملک رو میان و میپرسن  و میرن ولی یکی دودل خواهد بود و دقیقا نمی‌دونم کی ولی زیاد دور نیست  به فروش میره

منو هم بگو لطفاازم خوشش میاد؟دوسم داره؟بهم پیشنهاد رابطه میده؟اگه آره کی؟🙁🙁

خوشش میاد .بهت پیشنهاد میده ولی الان نه .سه ماه دیگه .سه ماه یا سه هفته .پسر پولدار و خوشگله مگه نه؟

درآینده حامله میشم؟چندتا بچه میارم؟دختر یا پسر؟

🤣🤣 من این ها رو نمیتونم خوب بگم چون آینده هست و حس ها متفاوت میشه 

فقط می‌دونم حسی که داری دوست داری پسر دار بشی مو فرفری چشم درشت