2777
2789
عنوان

اگه کسی تو زایمان همراه نداشته باشه ک پیشش بمونه چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 58 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه رو باید بزارن شیر بخوره زیر سینت من که بلد نبودم ،و اینکه دستشویی رفتنی یکی پیشت باشه ،آروغ بگیر ...

اره 

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معمولا یک روز نگه میدارن مگر اینکه خدایی نکرده خودت با بچه مشکلی داشته باشه ک بیشتر نگه دارن 

همراه هم باید داشته باشی اگه همسرت میخاد باشه باید اتاق خصوصی بگیری اگر هم همراه میخای اکثر بیمارستانا کمکی دارن هزینه رو پرداخت میکنی میان واسه همراهیت

همراه برا اینکه بچه رو موقه دنیا بیاد لباس بپوشونه چیزی لازم داری برات میگیره دارو یا لباس هرچی میتونی پرستار بگیری از خود بیمارستان قیمتش هم توافقی چیز زیادی نمیگیرن

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ماما ک فقط تا زایمان میمونههمراه مرد میذارن؟مثلا شوهر بمونه

نه صحبت کنی پول بدی شبم میمونه

پرستار هم بگیر ۲۴ ساعت

شوهرتم بیاد بلد نیست بچه بزاره زیر سینت و ......

من با اینکه سرحال بودم اولین سرویس بهداشتی که رفتم واقعن کمک لازم داشتم ۱۲ ساعت بعد عمل خم و راست شدن اسون نیست

اون فقط تا زایمان میمونه

نه اگه بخوای شبم پیشت میمونه

برای زایمان اولم چون تجربه نداشتم رفت

ولی برای دومی ازاول باهاش شرط کردم شب پیشم موند کمکم کردم برای حمام و بقیه کارام

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
معمولا یک روز نگه میدارن مگر اینکه خدایی نکرده خودت با بچه مشکلی داشته باشه ک بیشتر نگه دارن همراه ه ...

اها ممنون عزیزم

زردی هم بشه بچه نگه میدارن بیمارستان؟بعد سزارین هم یه روزه دگ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همراه برا اینکه بچه رو موقه دنیا بیاد لباس بپوشونه چیزی لازم داری برات میگیره دارو یا لباس هرچی میتو ...

اها مممنون عزیزم حدودی هزینه هاشونو میدونی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه صحبت کنی پول بدی شبم میمونهپرستار هم بگیر ۲۴ ساعتشوهرتم بیاد بلد نیست بچه بزاره زیر سینت و ...... ...

اره والا مردا بلد نیستن هول هم میکنن

وای خیلی از زایمان میترسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40