2777
2789
عنوان

بچه هایی ک مژه مصنوعی میذارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست
چسبت چقدر می‌مونه بعد از باز شدن ؟ چند میخری چسب رو؟ چه مدل مژه ای میخری

دقت نکردم اما تا یک ماه میمونه 

۲۵تومن 

مژه ریسه ای کایلی شمارع ی۱۴ بخواین عکس بذارم خیلی طبیعیه

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مژه مصنوعی چند گرفتی اسی؟ چسبش چند؟ و چه مارکی؟ منم میخام بگیرم

مژه ریسه ای کایلی شماره ی ۱۴ گرفتم ۲۵

چسب قبلا don میزدم اما به درد نمیخورد الان پیرن میزنم عالیه 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

مژه ریسه ای کایلی شماره ی ۱۴ گرفتم ۲۵چسب قبلا don میزدم اما به درد نمیخورد الان پیرن میزنم عالیه

میزنی تو چشمت یعنی زیر مژه هات یا رو پلکت؟

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

میزنی تو چشمت یعنی زیر مژه هات یا رو پلکت؟

دقیقا قسمت بن مژع میذارم زیر مژه هام 

مژه ریسه ای کایلی شماره ی ۱۴ گرفتم ۲۵چسب قبلا don میزدم اما به درد نمیخورد الان پیرن میزنم عالیه

چقدر خوب

چسبش چند تومنه؟ 

‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌  ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌

دقت نکردم اما تا یک ماه میمونه ۲۵تومن مژه ریسه ای کایلی شمارع ی۱۴ بخواین عکس بذارم خیلی طبیعیه

هفته قبلی عروسی دعوت بودیم حالا کی اقوام دور  شوهر خواهرم ...خواهرم گفت میخوام برم شنیون و ....آرایشگاه گفته بود مژه هم بگیر برات بزارم آقا منم گفتم یکی هم برا من بگیر مژه بلند بلند اصلا افتضاح بود جلو چشمم نمیدیدم وحشتناک شده بودم پلک میزدم  انگار میخواستم پرواز کنم..نمیدونسته چه مدلی بگیره گفته بود سایز متوسط دونه ای ۸۰ گرفته بود

چقدر خوبچسبش چند تومنه؟

ممن۲۵میگیرم 

هفته قبلی عروسی دعوت بودیم حالا کی اقوام دور شوهر خواهرم ...خواهرم گفت میخوام برم شنیون و ....آرایش ...

چقدر گرووون گرفته بود 

حتما بد گذاشته بود براتون