2777
2789

ابروهام پر و پهن هستن خیلی وقته برنداشتم بهم ریخته شدن

چطور مرتب و صاف برمیدارید؟ 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چشمام ضعیف و آستیگماته و خودم نمیتونم بردارم از جو و محیط آرایشگاهم زیاد خوشم نمیاد و حوصله چند ساعت تو نوبت نشستن رو ندارم یه بار همسرم گفت بیا من ابروهاتو بردارم میترسیدم خراب کنه ولی ریسک کردم و دیدم کارش از آرایشگرا خیلی بهتر و تمیز تره...الان3ساله که ابروهامو همسرم برمیداره بی دردسر و بی نوبت😁

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
خب حالا که پره ، برو ارایشگاه ، دخترونه برداره ، قیچیه اصولی بزنه مهم تر از برداشتن ابرو ، قیچی زدنش ...

وقت ندارم میخوام برم مسافرت 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
من چشمام ضعیف و آستیگماته و خودم نمیتونم بردارم از جو و محیط آرایشگاهم زیاد خوشم نمیاد و حوصله چند س ...

میترسم بدم همسرم برداره نصف ابرورو ببره🤦🏼‍♀️😂

میترسم بدم همسرم برداره نصف ابرورو ببره🤦🏼‍♀️😂

عزیزم منم خیلی مترسیدم تازه من بهش پیشنهاد ندادم خودش گفت بازم اولش میترسیدم ولی بعد دیدم بدجوری بااستعداده تو این زمینه🤣🤣

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...