2777
2789

من تو این سایت بارها خوندم، یکیشوم همین الان تو یه تاپیکی دیدم، ناراحت شدم.

این حرفای سنگین رو نزنین ،اگر اون فرد که زورش به زندگیش و جواب دادن این جمله ها نمیرسه یه آهی بکشه... اون آه یه سایه تاریک و سرد روی همه ی هدفها، خوشی ها و تلاش هاتون میشه. 

این عادت ها و حرفای بد رو ترک کنین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ول کن بابا اصلا ترشیده منم 

هرکس خونه نشین باشه ترشیده ست حالا چه متاهل چه مجرد 

والا اگه میتونید بزنید بیرون دنیا رو ببینید ترشیدم تو خونه اه 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

حالا زندگی خودش 😐رفته زیر ده تا بچه شوهرش معتاد خیانت کار محتاج هزار تومن داغوووووونننن ولی از نظر خودش اون بهتر از دختر مجرده 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

این کلمه زشتو حقیقتا خدا رو شکر  اطرافم نمیبینم کسی بگه.....

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

من اونقدر این جمله رو شنیدم که دیگه سر شدم

برام مهم نیست اصلا

داره بهتر میشه

این تفکر جاهلیت یه جایی از بین میره که هرکسی میتونه هر انتخابی برا زندگیش تو هر سنی داشته باشه و به هیشکی ربطی نداره

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

اون متاهلی که خونه شوهر بیکار نشسته و نه درسی نه کاری نه شغلی نه هیچ موفقیتی توی زندگیش بجز شوهرکردن نداره ترشیده تر از اون دختر مجردیه که تحصیلات داره مستقله 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم