2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تا حالا چند سال عمرتو به فاک دادی دیگه بیشتر از این خودت ظلم نکن عمرتو بیشتر هدر بدی بزار بره ...

ما یه ماه کلا در ارتباط بودیم 

کدوم چند سال

آدم حسابی از کجا پیدا کنم 

خیلی وقته دارم تلاش میکنم بی نتیجه س

چرت میگه باور نکن ، ساده تر تو پیدا نکرده ،اگه واقعا میخواستت نمی‌رفت

اون موقع نمی‌خواست خودشم گفت دلیل کات این بود که علاقه نداشتم بهت

اما بعدش دست خودم نبود همش تو ذهنم بودی بعد قطع رابطه فهمیدم بهت وابسته شدم به خودم فرصت دادم که فراموش کنم اما نشد دلم میخوادت 

حرفاش اینه

من قبلا توی شرایط تو بودم. ببین طرف اگه عشقته و واقعا از ته دل عاشقشی، بهش این فرصت رو بده ولی این ب ...

اصلا عاشقش نیستم 

خیلی وقته به خودم فرصت دادم که عشق برام اتفاق بیفته اما نیس 

خواستکارام در حدی نیستن که عاشقشون بشم همش دارم رد میکنم و حرف می‌شنوم خانواده هم دیکه به خاطر مجرد موندن حتی ارزش های انسانی رو هم رعایت نمیکنن واسه یه لقمه غذا سرم منت هس 

من قبلا توی شرایط تو بودم. ببین طرف اگه عشقته و واقعا از ته دل عاشقشی، بهش این فرصت رو بده ولی این ب ...

یکی بهتر از این میومد همین الان اینو رد میکردم اما به یقین رسیدم که بهتر نمیاد 

مجرد موندن تو این خونه سلامت روانم رو از بین میبره

من باشم قبول نمیکنم کلا کسی که رفته دیگه حاضر نیستم برگردم باهاش، چون تجربه نشون داده که رابطه مثل ر ...

ما رابطه عاشقانه نداشتیم که آخه

من خوشم نیومد ازش ولی فرصت میدادم برا آشنایی

اونم‌خوشش نیومد فرصت نداد ول کرد رفت 

حالا اومده میگه دست خودم نیس از فکرم نمیری 

و میگه برا اینکه بتونه دوباره بیاد خودش رو تغییر داده 

در حالی که اون یکی خواستگارام منو مجبور میکردن خودم رو تغییر بدم و طبق سلیقه اونا بشم برا اینکه رفتار خودشونو درست کنن ابدا اقدام نمیکردن 

اما این میگه به خاطر من خودشو تغییر داده 

وای نه پس تورو خدا هیچ وقت به این برنگرد این دیگه چه طرز فکریه تو این مورد شاید عقلش اومده سرجاش بعد ...

همینا رو بهش گفتم

میگه من دیگه در مقابل تو اشتباه نمیکنم 

رفتارهایی که آزارت میداد دیگه در من نخواهی دید 

قسم میخوره قول میده 

اگه دوست داری باور کنی خب باور کن و بهش برگرد دیگه چرا از بقیه نظر میخوای ، ولی اینو بدون که مردا زب ...

نه عزیزم من حرفای اونو دارم میگم 

اما این زیاد زبون بازی نمیکنه 

اگر کرده بود که تا حالا مخمو زده بود 

یکی بهتر از این میومد همین الان اینو رد میکردم اما به یقین رسیدم که بهتر نمیاد مجرد موندن تو این خون ...

اگه برای فرار از خونه پدری میخوای ازدواج کنی، نکن. به جاش برو یه کار خوب پیدا کن کار کن. روی مهارت هات کار کن یه چیزی یاد بگیر که ازش بتونی پول دربیاری. عجله هم نکن اصلا. آروم آروم برو جلو. اگه بخاطر فرار از خونه بابا ازدواج کنی، بخدا پشیمون میشی. از چاله به چاه نیوفت

اگه برای فرار از خونه پدری میخوای ازدواج کنی، نکن. به جاش برو یه کار خوب پیدا کن کار کن. روی مهارت ه ...

همه این برنامه ها رو دارم

اما بالاخره مجبورم تایم هایی رو هم داخل خونه بگذرونم و اذیت میشم اینجا 

باید مستقل بشم