2777
2789
عنوان

خودم دوختم قشنگه 🙊❌️عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 108 پست
عه جدی؟🤩

بله هرکی هم  دیده خوشش اومده

خیلی دوسشون دارم برای عید هم تصمیم دارم سفارش بدم

واقعا هنرمندی دستت طلا

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره خداروشکر از روزای اول بهتره😍

دلم میخواد باز پربازدید بشه ولی حالم خوب نیست سرما خوردم میخوام استراحت کنم🥲ّبذار ببینم رفیقم میاد اونوقت خودمم یکم دیگه میام

@نگو_پشمام_بگوچه_جالب   سلااااام جیگر خوبی میگم میتونی ببری پربازدید 

برو بچ گروهتون رو تگ کن 

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

دلم میخواد باز پربازدید بشه ولی حالم خوب نیست سرما خوردم میخوام استراحت کنم🥲ّبذار ببینم رفیقم میاد ...

سلام خشگله 

باشه قشنگ

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙

بچه ها بیایید به دستمون کمک کنیم کارش دیده شه 

@فداش،بشمه،منههههه    

@محب_المهدی    

@مغرورجذاب2‍ 

@ابروکمونی2‍ 

@raha__145    

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار😎😎😎..........پاییز همون فصلیه، ڪه بهت یاد میده باید عاشق ریشه‌ها بشی، نه شڪوفه ها🍂💙