2777
2789
عنوان

خانوما زیر میزی چند باید بدم به دکترم که منو‌سزارین بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1957 بازدید | 169 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی ؟؟ به این موضوعم فک کردم کدوم شهرین چقد دادین

اره من بعد زایمان خودم کلی معذرت خواهی کردم از بس اونا خوش رفتار بودن از رفتارم شرمنده بودم

بااتاقvipحدود ۳۰تومن شد فک کنم

شهر هرت نیست کهباید میرفت شکایت میکرد دیه میگرفت چقد اشتباه کرده

اره بخدا منم گفتم گفت دستم به هیچ جا بند نمیشه کلا اخلاقشون خیلی بده یک نفر نشنیدم بگه خاطره خوب دارم از زایمان طبیعی 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

به جای اینهمه رشوه خب برو بیمارستان خصوصی

والا دکتری که من میرفتم همه سزارین میخواستن اونم خودش انجام می‌داد

فقط تو خصوصی 

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
عه پس سونوگرافی اینا رو‌نمیخواد؟😁

بگو همرام نیس موند شهرستان یا ..بعد اون خودش واس تعیین سن حاملگی یه سونو می‌نویسه توتون مشخص میشه دیگه.خب بابا چ کاریه آخه بگه اصن دلم خواست شما عمل کنین چیزی نمیکنم که .من خودم از چنتا آشنا ها آخرش دکتر رو عوض کردن

سلام عزیزم ببخشید دکترتون چرا با طبیعی مخالف بوده؟ یعنی طبیعی بده ؟

دکترمن سالهاست دکتر خانوادگیمونه یعنی پرفسوره و آقا هستن دکتر علی فتوحی خیلی پیره الان دیگه دلیلش اینه که میگه وقتی علم پیشرفت کرده و میشه ازراه بدون درد و با ارامش تری بچه به دنیا بیاد چرا هم مادر هم بچه تحت فشار روحی وجسمی قرار بگیرن درضمن بیشترکساییکه طبیعی زایمان کردن الان افتادگی رحم و مثانه دارن مادرامون مثلا

به کجا رسیدیم که زیر میزی بین این دکترا مد شد. واقعا تاسف داره 🔪 خونخوارای عوضی . 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو را غریب دیدم و غریبانه غریبت شدم ، تو را بخشنده پنداشتم و گنه کار شدم ، تو را وفادار دیدم و هر جا که رفتم بازگشتم، تو را گرم دیدم و در سردترین لحظات به سراغت آمدم ،تومرا چه دیدی که وفادار ماندی...

الان طرح جدید اومده برا سزارین اختیاری خیلییی سخت میگیرن من شیش ماه پیش سز  اختیاری کردم کلا شد ۱۲میلیون بچه قبلیم طبیعی بود داغون شدم هنوزم بعد چند سال که یادم میاد حالم بد میشه سزارین عالیه عالی

نیاز به شبی دارم که فردایی نداشته باشه...

فکر نکنما...ببین دخترعموم زایمان کرد چند مدت پیش تو بیمارستان خصوصی با کلی دلیل واسه اینکه زایمانش ب ...

ما فامیلامون تعداد زیادی کادر درمانن یکی دوتا نیستن اتفاقا همشون در به در میگردن و تمام تلاششون رو میکنن کاراشون بیمارستان دولتی انجام بشه

میگن نظارت هست و دکترای بهتر دولتی هستن و از نظر بهداشتی استریل بودن پزشکی تمیز تره(اون ظاهری که ما میبینیم منظور نیست) 

خصوصی اتفاقی برات بیفته راه دررو براشون زیاده و نظارت کلا کمه 

الان طرح جدید اومده برا سزارین اختیاری خیلییی سخت میگیرن من شیش ماه پیش سز اختیاری کردم کلا شد ۱۲می ...

بخاطر دردش میگی؟اخه میگن سوندو تخلیه خون و راه رفتن تو سزارینم خیلی وحشتناکه شما زایمان طبیعیتو با اسپینال یا اپیدورال انجام دادی؟

اره بخدا منم گفتم گفت دستم به هیچ جا بند نمیشه کلا اخلاقشون خیلی بده یک نفر نشنیدم بگه خاطره خوب دار ...

اشتباه کرده اتفاقا اینقد روی شکایت بیمار حساسن و پیگیری میکنن این باید حتما شکایت میکرد