2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 154 پست

من از بچگی آرزوی ماهواره رو داشتم ولی خانوادم انقد بدشون میومد که اواخر اصلا بعید میدونستم بگیرن 

آخرش با قهر و گریه ها و دعواهای من اول تابستون نصب کردیم از بین کل ماهواره ما فقط 25 تا کانال رو نگه داشتیم اونایی رو که مناسب می دونستیم 

الان انقدر خودشون وابستش شدن که منم بگم جمع نمیکنن 

والا بخدا یه لبخندی از اون موقع که نصب کردیم رو صورتمون اومده که خیلی ارزشمنده 

ما سااال هاست صدا و سیما نمی بینیم قبل از ماهواره هم خدا تومن پول می دادیم هی فیلم دانلود می کردیم با فلش می دیدیم 

یعنی دیگه تعجب میکنم کسی تلویزیون تو خونش باشه ماهواره نداشته باشن 

شما هرکدوم از کانالاش رو که مناسب دونستی میتونی نگه داری 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکم زیادی سخت گیری.مثل مامان من.اونم یکی از دوستانو ازم دور کرد.خوب نیست عزیزم.خوددانی

سبز زیتونی جون.....خوشرنگ جونم....زیتون با نمکو خوشمزه...بچهام میگن تو بهترین مادری....وقتی میای مدرسه،همکلاسیهام میگن چقدر مامانت خوبه....اینقدر با بچهام صمیمیم که بعضی وقتها،بازیهای فکری میکنیم.....تو سرو کله ی هم میزنیم....خوراکی میگیریم کنار هم میخوریم...باهم دیگه کلی حرف میزنیم....پولامونو بین هم تقسیم میکنیم....عاشقانه کنار هم زندگی میکنیم...منم زیاد با دیگران رفت و آمد نمیکنم...بیشتر وقتمو دوست دارم با بچهام بگذرونم....

تقریبا تا هشت سالگیِ پسرم ماهواره داشتیم پرژنتون نگاه می‌کرد ولی کارتون‌ها هم اکثرا خیلی هیجان انگیز ...

خب دیگه بچه با بچه متفاوته.این ربطی به ماهواره نداره.بچه ی شما الگو پذیری میکرد.هر بچه های ممکنه اینکارو کنه.پسره منم عاشق مردعنکبوتی بود کل فیلماشو میدید اونم نه یه بار هزار بار.

بعد میشد مردعنکبوتی و از رو مبل و همه حا میپرید🥹😁

اینا اقتضای سنشه.

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
سبز زیتونی جون.....خوشرنگ جونم....زیتون با نمکو خوشمزه...بچهام میگن تو بهترین مادری....وقتی میای مدر ...

گلم تا کی؟؟؟ نمیخوام بترسونمتا.ولی بزار بچه ها با همه چی مواجه بشن و خودشون حق انتخاب داشته باشن.

میدونی تو تایه وقتی میتونی مراقب باشی فوقش تاد۱۴ سال.بعدش همسالان و خیلی چیزای دیگه میاد وسط دبگه هر چقدم خوب باشی نمیادبشینه باتو پفک بخوره.قبول کن.

دوستاشو ترجیح میده.

و بزرگتر هم بشه بیشتر این اتفاق نیفته.

تو میدونی توی حوابگاه دخترا و مسرا چه خبرها میاد بیرون؟؟

مثال زدما.عزیزم شما مختاری  و انشالله اونجور که میخوای بشن بچه هات و موفق باشن

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
بخدا تو مامان منی😊😒😔انشالله موق باشی خواهر چی بگم دیگه.هر مادری روش تربیتی خودسو داره

آره قلق زندگی هر کی تو دست خودشه.....بقول شما هر کی ی روشی برای زندگیش داره.....

انشاالله مادرتونم سلامت باشن و زیارتها قسمتشون بشه

خب دیگه بچه با بچه متفاوته.این ربطی به ماهواره نداره.بچه ی شما الگو پذیری میکرد.هر بچه های ممکنه این ...

بله درسته اکثر بچه ها ادای کارتونهایی که دوست دارن رو در میارن ولی خب پسر من همینطوریش هم خیلی شلوغ میکرد کارتونهای هیجان انگیز باعث می‌شد چند برابر شلوغ کنه 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
گلم تا کی؟؟؟ نمیخوام بترسونمتا.ولی بزار بچه ها با همه چی مواجه بشن و خودشون حق انتخاب داشته باشن.مید ...

من نمیزارم بچهام خوابگاه برن.....دخترم روانشناسی کیش قبول شد..خوابگاه نداره.....باهم صحبت کردیم....همفکری کردیم....تصمیم گرفتیم نره.....در عوض بره دانشگاه آزاد شهر خودمون،هر رشته ای که دلش میخاد....ترم بهمن باید بره....خودشم اینو قبول کرده...میگه شهر غریب سخته......امیدوارم موفق باشیدو بهترینها نصیبتون بشه

نه دیگه آبجیجون..بچهام دیگه با این روش تربیت بزرگ شدن.....خودشونم اینو قبول دارن،میگن اولین دشمن آدم ...

چی بگم کلن طرز فکرت وحشتناکه ،بچه هات آدم گریز میشن فردا نمیتونن تو جامعه وارد بشن به همه بدبینن ،توی ازدواح همین طور،میخوان همه رو دشمن ببینن گارد داشته باشن ،یعنی چی بدترین دشمن ادم رفیق آدم ،تا بوده دوست بد بوده همیشه دوست خوبم بوده ،به جای برچسب زدن  روهمه و خط کشیدن روشون بهتره آدم راه پیدا کردن دوست خوب و بد  و یاد بچه ش 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
آره۳ماهشبچه هام فاصله سنی ندارن زیاد😔

خدا حفظشون کنه

عوضش با هم بزرگ میشن  راحت میشی 

واسه من فاصله سنیشون زیاده یه دوره سر اولی جایی نمیتونستم برم یه دوره هم سر دومی😁

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست