2777
2789
عنوان

کیا اینجاماهواره دارن کیا ندارن

1202 بازدید | 154 پست

اخه تلوزیون ایران واقعا هیچی نداره شبکه خانگیم حوصله ندارم دانلودکنم ببینم مایه خانواده سنتیم اونقدرا مذهبی نیستیم ولی این کلیشه ازبچگی توذهنمون که ماهواره بی برکتیه میاره توخونه😂الان بنظرم محتوای ماهواره ازاینستاکه بدترنیست همش اینستایییم بعضی وقتادلم میخادبگیریم ولی میگم شاید محتواش برابچه هامون بدباشه البته الان اونام کوچولوانا

بگیر میخوای ولی خیلی فیلم ترکی نبینین🥰😂

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ول کن توروخدا.الان همه دادن خیلیم با برکتن.درثانی چیزی نشون نمیده که ماهواره.چندتاسریال که فوق فوقش یه ماچ کنن همو اونم نه ابدار.

چی فکر میکنین در مورد ماهواره؟

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉

فیلمهای جم واقعا مناسب بچه ها نیست پسرم اصلا اهل تلویزیون و ماهواره نیست ولی برادر زادم دختره همش تو فیلمهای جم هست بنظرم روش تاثیر بد گذاشته میتونی اون شبکه ها رو نبینی ولی در کل خوبه

ول کن توروخدا.الان همه دادن خیلیم با برکتن.درثانی چیزی نشون نمیده که ماهواره.چندتاسریال که فوق فوقش ...

گفتم که عزیزم چون ازبچگیمون این حرف میزد توذهنمون مونده اون موقع که اینستاواینا نبود وگرنه الان فیلمای تلوزیون که داغون محتوای گوشیام بدتره

داریم. اهل فیلم ترکی دیدن نیستیم. کارتوناشو برای بچه م میذارم که به نظرم از برنامه های شبکه پویا خیلی خیلی بهتره

نهایتا چارتا فیلم سینمایی و اهنگ هم خودمون گوش میدیم.

محتوای بدی ندیوم ازش

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بگیر میخوای ولی خیلی فیلم ترکی نبینین🥰😂

فیلم ترکی هم خوبو بد داره.چند تا سریال خیلی خوب و اموزنده هم داره سریالای مسخره هم داره.حق انتخاب داری.

تازگیا یه یریال میده امشب هم قسمت دومشه همون شهرزاد خودنونو کپی کردن عالیه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉