در کوچه پسکوچههای ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو میگردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!! همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
چرا به هم وطن خودت توهین میکنی ؟ اونوقت از وطن پرستی حرف میزنی ؟
عزیزم نمیخوام ناراحتت کنم ولی دیگه ادامه نده لطفا و توهین نکن
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر
البته چرا پدرم تراکتور و ماشین و قطار برام با چوب درست کرده و حتی با سفال هم درست کرده و رنگشون کرده انقدر قشنگن دم دستم نیستن وگرنه برات عکس میزاشتم
درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی
اخه خوبه ماشین چینی هم هست و این همه کلاس میذارن🤭😂
والا ماشین چینی خوب هم هست فقط اینجا اون بدا میان
خودشون هم بنز سوارن
درخواست تعلیقی دادم و تعلیق شدم اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمیدم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی