2777
2789
عنوان

مدل ماشین تون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 101 پست
منم سیزده صفر ی جا کلیدی خریدم ولی امتحان شهری قبول نشدم که ماشین برونم ارزومه قبول بشم و رانندگی‌ ک ...

یکم تمرین کن راحت قبول میشی

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم 

فونیکس تیگو ۷ پرو ۱۹ سالمه تازه گواهیناممو گرفتم🥰🥰🥰خیلی ذوقشو دارم🥰🥰

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

هرچی اینستا یاد میگیری اینجا تکرار نکن اول و دومقحطی به خانواده تو زده؟ اطرافیانت؟احترام برا کشورت ق ...

۱ من لحن شوخی داشتم فرق شوخی و جدی رو متوجه میشی عزیزم ؟

۲عذر میخوام که از شما اجازه نگرفتم برای چیزایی که میبینم و صحبت های که دارم 

۳وطن پرستی من از شما بیشتره که دلم به حال خودم و مردم کشورم میسوزه چشمام رو نبستم و حقیقت رو میبینم چون این حقشون نیست !

۴اسم قطعی آب و برق و گاز رو شما قحطی نمیزاری چی می‌زاری ؟

اسم دلار ۷۷ هزار تومنی رو چی می‌زاری ؟ 

اسم وضعیت سیستان بلوچستان رو چی می‌زاری ؟ 

اسم تورم رو چی می‌زاری ؟

در ضمن من خودم مذهبی ام ولی میبینم که تو مشکلاتیم!

( در انتظار تعلیق ...با این حرفایی که زدم ...)

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر

۱ من لحن شوخی داشتم فرق شوخی و جدی رو متوجه میشی عزیزم ؟۲عذر میخوام که از شما اجازه نگرفتم برای چیزا ...

برو عامو مذهبتو بذار لب کوزه 

ایران پرست و وطن پرست فقط ادعاتون گوش فکو کر کرده 

حرفمم بهت برخورد چون حق بود 

تا وقتی من باشم نمیذارم امثال تو به کشورم توهین کنن 

خودم فونیکس تیگو ۷ پرو ۱۹ سالمه تازه گواهیناممو گرفتم🥰🥰🥰خیلی ذوقشو دارم🥰🥰

رانندگی هم کردی؟ یا هنوز شروع نکردی؟ 

منم تازه گواهینامه گرفتم خیلی استرس دارم

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

اون بنده خدا کجا کلاس گذاشت و خودنمایی کرد؟ خودت اسم ماشین پرسیدی اونم اسم ماشین خودشو شوهرشو گفتمگه ...

من گفتم ماشین خودتون چیه

دقیقا اول تاپیک گفتم نه ماشین شوهر و پدرتون

پس وقتی کسی میاد اسم ماشین شوهرشو میگه یعنی میخواد بیاد کلاس بزاره

حالا اگه پراید بود میومد بگه؟ نه

در کوچه پس‌کوچه‌های ذهنم به دنبال ردی از خاطرات تو می‌گردم....شاید کم شود درد دلتنگی....شاید لبخند آید بر لب....شاید باورم شود روزی تو را داشتم در کنارم هر دم!!   همیشه به یادتم و منتظرت میمونم عشق قشنگم. میشه واسه برگشتش یه صلوات برام بفرستین؟ 😔💔

رانندگی هم کردی؟ یا هنوز شروع نکردی؟ منم تازه گواهینامه گرفتم خیلی استرس دارم

کردم.

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

کردم.

نمیترسی؟ تو شلوغی ها؟ 

نمیترسی؟ تو شلوغی ها؟

نه کله خرابم😂😂😂 کلا عشق سرعتم.

برو عامو مذهبتو بذار لب کوزه ایران پرست و وطن پرست فقط ادعاتون گوش فکو کر کرده حرفمم بهت برخورد چون ...

حرفت فقط اونجایی که گفتی قحطی به خودت و خانواده ات زده قلبم شکوند 💔

الانم که داری به مذهب من بقول خودت توهین می‌کنی 

و معتقدی تو ایران همه چی گل و بلبله

حرفی ندارم فقط خواستم که بگم مشکلات داریم توی کشور که مبادا با یه تندرو غیر مذهبی دیگه بحث کردی خیلی بدتر باهات صحبت کنه ، موفق باشی عزیزم ولی من بی احترامی به کشور نکردم

لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمی‌کشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون می‌شکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر