2777
2789

بی انصاف همین تعطیلی کلی درس میده خودش رو راحت میکنه الان دیشب به خط خودش دو صفحه علوم داده با خط بچه ی من سه صفحه شده گفته باید به همه ی پرسش ها جواب بدین  با ویس 

خب این طفلیا نمیتونن این همه رو حفظ کنن  اعصابم خورده 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حق با شماست ولی توی کار معلم دخالت نکنید

اینجوری بچتون هم یاد میگیره

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
لابد اون بهتر میدونه دیگه عزیزم

آخه تو این زمان کم یاد نمیگیرن که تو کلاس شاید یکی دوتا سوال بپرسه ولی الان همه رو گفته جواب بدین

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
حق با شماست ولی توی کار معلم دخالت نکنیداینجوری بچتون هم یاد میگیره

دیوونه شدم از صبح یاد نگرفته زمان کمه 

برای ما هم زیاد سوال علوم میده هربخش به طور متوسط سی تا سوالاونم سنگین هستن برا بچهشما سوره ها رو حف ...

نه

آخه تو این زمان کم یاد نمیگیرن که تو کلاس شاید یکی دوتا سوال بپرسه ولی الان همه رو گفته جواب بدین

سعی کن یادش بدی اکه یاد نگرفت

رو کاغد با زبان بچگانه بنویس پرسید از روش بخونه حداقل نمرش کم نشه

تا شب بهش یواش یواش یاد بده