شب چله برنامه دارن مخصوصا خونه مادر بزرگ پدربزرگاشون جمعن,قدر بدونین:)
من حسرتش تاابد رودلم میمونه هیچ وقت خونشون جمع نشدیم همگی چون همیشه تهش به دعوا ختم میشد و الانم چندسالیه همه باهم قهرن.مامان بزرگ و بابابزرگ هامم زیرخاکن🥲❤️🩹
میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز تا سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
لطفا سر به سر منه بی نوا نزار ، ناراحتم نکن ، حرف بد بهم نزن باور کن نمیکشم ✋ از اون دسته آدما هستم که خیلی زود ناراحت میشن و قلبشون میشکنه و تا مدت ها فراموش نمیکنن _خلاصه این کاربر بشدت به حس خوب نیاز داره 💔 تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید با تچکر
عزیزممم انشالله همونی که میخای قبول بشی❤️اخه من ازوقتی یادمه نه عید نه شب چله دروهم جمع نبودیم فقط خ ...
ممنون گلم
درکت میکنم . بابای منم ی اخلاق گندی داره با هیشکی نمیسازه هیجا نمیریم . حتی شب یلدا و اینا . همه دایی و اینا جم میشن دور هم خونه مامانجونم اینا ما ام تو خونه خون ب جیگر میکنه.