2777
2789
عنوان

خانوما من دیوانه شدم از رشتم

79 بازدید | 14 پست

سال دهم هستم دوس داشتم هنرستان برم ولی خانوادم نزاشتن چون درسم راهنمایی خوب بود و گفتن که محلمون بچه های بد و خلاف کار زیاد داره میرن هنرستان نزاشتن برم منو بزور گذاشتن تجربی اونم مدرسه غیرانتفاعی که خیلی سخت گیره مدرسمون تا هشتم نهم درسم خوب بود الانم ت مدرسمون بعضیا که بچه مثبت و کلا همه جوره داریم حالا ایناش به کنار همشون انقد زیادی درسخونن که فقط میگن درس ما تفریح نداریم منم نا امید شدم همش نمره هام تک شده من تو راهنمایی همش ۱۹ یا ۲۰ بودم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی نزن این حرفوو

من هنرستانیم بخدا پدرمون درومده

ذلیل شدیمم

فکر نکن ما درس نمیخونیم 

من فنیم بخدا انقد سختههه کارای عملیش جون برامون نمونده خرجای زیاااد ارزومه برگردم عقب برم نظری

تفریح نداریم تابستونم باید بریم کار اموزی

معلمای بشدتتت تخریب گرر

چی بگم دیگه

وقتی وارد دهم میشین کلا نمره هاتون افت میکنه برای همه این هست کم کم پیشرفت میکنی فقط نباید انگیزتو از دست بدی اینکه نزاشتن بری هنرستان خداروشکر کن چون هنرستان جووش اصلا خوب نیست بیشتر سمت دراگ و سیگار میرن و اصلا درس رو ول میکنن  

طرز فکر نیست تجربه هستش دیدم ک منظورم بیشتریاشونه

من که همچین چیزی ندیدم

شاید تو هنرستانهای پسرونه اینجوری باشه

اتفاقا هنرستانهای فنی دخترونه جو خوبی دارن 

کارودانشیا یخورده وضعشون خرابه

من که همچین چیزی ندیدمشاید تو هنرستانهای پسرونه اینجوری باشهاتفاقا هنرستانهای فنی دخترونه جو خوبی دا ...

دختر و پسر فرق نمیکنه شاید مدرسه شما هنوز خراب نشده و هنوز واقعیت هارو نمیبینین اوسط یازدهم خراب کاری ها و دارگ و سیگار اینا واردش میشین 

من که همچین چیزی ندیدمشاید تو هنرستانهای پسرونه اینجوری باشهاتفاقا هنرستانهای فنی دخترونه جو خوبی دا ...

البته تو مدرسمون که تجربی هستیم چند نفرشون سیگاری حتی یکیشونو تو کلاس سیگار کشید ولی بقیشو حیلی مثبتن