می گوید حجاب برای دخترم زود است!🧕🏻
نمیدانم چرا رفتن به کلاس موسیقی حتی قبل از رفتن بەمدرسه برای بچه زود نیست! یا پوشیدن و تقلید لباس غربیان از همان تولد بچەها که شروع می شود زود نیست!
یا رفتن بە استخر و ورزش و یا رفتن بە کلاس زبان یا امر کردن بچه از سنین کودکی به زود خوابیدن و مسواک زدن زود نیست!
ولی وقتی که والدین میخواهند به بچه خود نماز خواندن، قرآن خواندن و حجاب شرعی بیاموزند و فرزند بخواهد آن را انجام دهد میگویند شما دارید فرزند را مجبور میکنید ..! بگذارید بچگی کند؟!
یک سؤال مگر دختر 15 ساله، 17 ساله و20 ساله بچه است؟!
چرا ما برای فرزندان به دلخواه خود اسم انتخاب میکنیم، او را به مدرسه و انواع کلاس ها میفرستیم، از همان کودکی به او بی حجابی میآموزیم ولی اگر بخواهیم قبل از سنی که دختر مؤظف به حجاب شرعی است بخواهیم او را آماده کنیم به او اجبار کردەایم🤔
باید دانست که والدین نسبت به فرزندانشان مسئول هستند و در قیامت به دلیل عدم توجه نسبت به تربیت کودک بازخواست می شوند پس ای والدین بدانید که اگر فرزندت گمراه شد از خودت بپرس چرا اینگونه شد؟ آیا من تلاشی برای تربیت او انجام دادم یا من مادر بخاطر نگاه کردن به فلان فیلم، یا رفتن به خرید و دورهمی دوستانه و فضای مجازی مانع توجه به فرزندم شد یا من پدر بخاطر مال دنیا نتوانستم به فرزندم توجه داشته باشم و فکر می کردم فرزندم فقط با پول خوشبخت میشود و هیچ وقت احتیاجی به تربیت من ندارد!
تیم مدیریتی کانال ماموستا هیوا پالانی