2777
2789

رفتم گوشی خواهر کوچیکم که کلاس هفتمه رو چک کردم دیدم داره با بالای ده تا پسر چت میکنه حالا این هیچ به کناررر، چیزچت میکنه وای چجوری بگم روم نمیشه، باهاشون از اون چت های🔞میکنه

کل تصوراتم از خواهرم خراب شد نابود شد

من فکر میکردم از خواهرم پاکتر و خانومتر وجود نداره

میترسم یه وقت عاشق بشه گول بخوره عکس نود بفرسته

وای حالا چه خاکی به سرم بریزم؟ چیکاررر کنمممم

خودم 20 سالمه تا به حال از این غلطا نکردم حالا خواهرم با اینکه کلاس هفتمهه....🤦🏻‍♀️

کاربری دست چندنفره🤍🦋

سعی کن با راه دوستی وارد بشی

این شهرو میبینی؟؟!!! اورگوپ😊 یکی از بزرگترین آرزوهام اینه برم اینجا و یه سفر شگفت انگیز داشته باشم همراه عشقم و بچه هام💜تو زندگیت سعی کن فقط انسانیتو در نظر بگیری و همیشه توی تمام قضاوت هات خودت رو بزاری جای طرف مقابلت اونوقته ک میتونی درک کنی و انسان واقعی باشه🌼🌺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لزومی نداره اینقدر هول بشید بنظر من سعی کنید بصورت خواهرانه و آروم با خواهرتون حرف بزنید اون الان تو سنی هست که این چیزا واسش تازگی داره و دوست داره هرچیزیو تجربه کنه اگه بخاین با داد و بیداد و دعوا اینارو از سرش بندازین اتفاقات خوبی نمیفته 

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
اگر مامانت از اون سنتی ها نیست که برخورد غیرمنطقی بکنه، حتما باید بهش بگی تا مدیریت کنه

حق با ایشونه

گفتنش به مادرتون هم بستگی به رفتارشون داره اگه جوری هستن که قراره سریع گارد بگیرن خودتون مشکلو حل کنید ولی اگه با اینجور مسائل منطقی برخورد میکنن از گفتنش دریغ نکنید

امام رضام ، غیر تو کدوم رفیق سنگ تموم گذاشت برام؟💫🥲 لطفا درخواست ندین قبول نمیکنم❌
ای بابا چک کن بینم اون پسرا همسن خودشن؟

نه اون پسرها از 17 سال به بالا هستن

خب مثلا یه پسر بالای 17 سال با یه دختر کلاس هفتم چ کاری داره مثلا؟ فقط میخواد ازش سواستفاده کنه دیگهه😑🤦🏻‍♀️

نمدونم چرا خواهرم انقد خنگ و سادست نمیفهمه، اینکارا رو نشونه بزرگ بودن و شاخ بودن میدونهه

کاربری دست چندنفره🤍🦋
لزومی نداره اینقدر هول بشید بنظر من سعی کنید بصورت خواهرانه و آروم با خواهرتون حرف بزنید اون الان تو ...

من اصلا داد و بی داد نکردم

اتفاقا با بهترین لحن و روش باهاش حرف زدم، ولی میدونم که بازم کار خودشو میکنه

خب میترسم یه وقت ازش سواستفاده بشه عکس نود بفرسته عکسش پخش بشهه

کاربری دست چندنفره🤍🦋
من اصلا داد و بی داد نکردماتفاقا با بهترین لحن و روش باهاش حرف زدم، ولی میدونم که بازم کار خودشو میک ...

شما حق دارین نگران خواهرتون باشین کاملا درسته خواهرتون الان شما هرچیزی هم که با زبون درست بهش بگید بازم حرف حرف خودشه بصورت غیر مستقیم بدون اینکه خودش بفهمه باید کنترلش کنین بیشتر دختربچه ها بخاطر کمبود محبت وارد چنین فضاهایی میشن باید وقت بیشتری بزارید برای خواهرتون تا از سرش بیفته

نه اون پسرها از 17 سال به بالا هستنخب مثلا یه پسر بالای 17 سال با یه دختر کلاس هفتم چ کاری داره مثلا ...

ببین عزیزم 

بعداز سرش میوفته 

ولی باید یکی دوتا تلنگر بخوره 

از سمت تو باشه بهتره تا چند تا پسر بی ناموسه ماتحت پاره

مراقبش باش