2777
2789
عنوان

شام ایرانی متین ستوده کیا دیدن علامت سوال پاشید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 45 پست

متین میزبان خوبی نبود  

السا یا همینقدر شخصیتش داغونه یا کارگردان سناریو بهش داده تا جنجالی بشه برنامه

واله از همه باشخصیت تره تا الان

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

السا به شدت رفتارش زشت و ادایی بود متین هم میزبان بدی بود یعنی چه که هی به مهمون میگی خسته ام و فلان

اره السا خیلی ادایی بود برعکس اون دوتا من حس خیلی خوبی به واله داره خیلی اصیله عشق میکنم باهاش صحرام خیلی خوب و خاکیه ای دوتا بدجور از چشم انداختن خودشونو 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

اینها همشون به درد نخور یودن .یکی از یکی بدتر ولی خب صحرا و اون تپله اسمشو بلد نیستم خوب بودن ....ستوده پذیرایی بلد نبود و السا هم که یه موجود مزخرف رومخ که فقط ادا بلد بود 🤢

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

این دو تا چیزو به طور کلی میگم 

میزبان هرچی جلومون میزاره حتی اگه بدمون میاد نباید بگیم دوست ندارم حالا ادم‌چند لقمه میخوره دیگه بلاخره طرف زحمت کشیده 

و میزبان هم‌نباید اصلا جلو مهمون بگه خستم و خستگیش رو حتی نشون هم نده که مهمون معذب نشه 

ماشالله🌸💗🎀

متین که خوب بود بدبخت ، رفتار السا افتضااااح بود خیلی کاراش چیپ بود مثلا چیو میخواست ثابت کنه خیلی ب ...

متین کجاش خوب بود جلو داورا یه لیوان اب نبود چای رو صحرا اورد دسر رو خریده بود به زور پاشد یه لیوان شربت دست مهموناش داد نمیذاشت بدبختا غذارو شروع کنن که داورا بیان بعد داورا در زدن گفت شروع کنید خیلی بد بود 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

این دو تا چیزو به طور کلی میگم میزبان هرچی جلومون میزاره حتی اگه بدمون میاد نباید بگیم دوست ندارم حا ...

موافقم

متین کجاش خوب بود جلو داورا یه لیوان اب نبود چای رو صحرا اورد دسر رو خریده بود به زور پاشد یه لیوان ...

چقدرم از خودش تعریف کرد اشپزیم فلانه و اینا یادش رفته بود به برنج نمک بزنه

❤انگاری یه شهر محکومن و چشمات قاضیه🥰M

چقدرم از خودش تعریف کرد اشپزیم فلانه و اینا یادش رفته بود به برنج نمک بزنه

اره والا دیدی چقد تعریف کرد چقدم سر کارگردانه منت گذاشت خیلی کار سختیه اگر کار شما نبود قبول نمیکردم وقتی یکاری رو دوس داری سختیش برات آسون میشه

اره به اینا دقت نکردم انقدر السا رو اعصابم بود

السام خیلی رو مخ بود ولی دلم میسوخت هی متین باهاش میکاوید