2777
2789

بعضی ها جنبه مسافرت دسته جمعی ندا ن فقط کوفت آدم میکنن. از غذا ایراد میگیرن از جا ایراد میگیرن فلان جا نداریم فلان کارو نکنیم فلان رستوران نریم و...

وقتی دسته جمعی میری مسافرت باید تابع جمع باشی نه اینکه بقیه همش به ساز تو برقصن. اگه نمیتونی اینجوری باشی کلا مسافرت نیا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دقیقا جنبه مسافرت دسته جمعی ندارم هزار بارم گفتم باز گیر میدن بیا ما گیاهخوارم میریم تو شمال ماهی میخورن منو بچه ام شوهرم باید نگاشون کنیم تا  تموم شه غذاشون،یا اونا حریم خصوصی براشون مهم نیست ،هر بارم با زبون بی زبونی کنایه میزنن که همش از بقیه فاصله میگیرین

آدم وقتی میره مسافرت باید خودشو با شرایط وفق بده

بارون میباره برف میباره سرده گرمه غر نزن به جاش یه کاری کن با همون شرایط بهت خوش بگذره 

مثلا ما رفتیم مسافرت بارون می‌بارید سوئیت اینا پیدا نکردیم چادر زدیم با اینکه سرد بود همو بغل کردیم خوابیدیم کلی هممم خندیدیم و خوش گذشت

منم دقیقا جنبه مسافرت دسته جمعی ندارم هزار بارم گفتم باز گیر میدن بیا ما گیاهخوارم میریم تو شمال ماه ...

میشه بپرسم چند وقته گیاهخوارین؟ اول شما گیاهخوار شدین یا شوهرتون؟ شوهرتون قبل ازدواج هم گیاهخوار بود؟

منم دقیقا جنبه مسافرت دسته جمعی ندارم هزار بارم گفتم باز گیر میدن بیا ما گیاهخوارم میریم تو شمال ماه ...

خوب گیر بدن شما اختیارتون دست خودتونه ، نرید . آدم بره جایی که بهش خوش نگذره ، تازه اذیت هم بشه چه فایده ای داره ؟ همون زمان رو بذارید خودتون برید یه سفر خانوادگی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم