2777
2789
عنوان

حضرت موسی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 66 پست

اولا انیشتن بزرگترین دانشمند و منجم نیست فقط یه ریاضی دان ساده بوده که تئوری نسبیت رو ارائه کرده که اونم میگن کار همسرش بوده 

انیشتن رو توی هولوکاست یهوودی ها بزرگ کردن و با پمپاژ تبلیغات اسمشو همه جا جار زدن این همه دانشمند و ریاضی دان برتر هست که اسمش در نیومده

حالا که انیشتن بزرگترین دانشمند یکی از کارهای مفیدش به بشریت رو نام ببر مثلا الکل کشف کرده ؟ برق رو اختراع کرده ؟ چیکار کرده ؟

هرچیز که در جُستن آنی = آنی ( مولانا رومی ) 

بی تی اس چه مشکلی ازت حل میکنه؟

همیشه بهم امید و انگیزه میده

همین چن دیقه پیش ک سر ی موضوع جدیو مهمی حالم واقعا خراب شد

وقتی رفتم برای بار هزارم اون فیلمی ک یونگی با آرمیا حرف میزنه رو دیدم

وقتی حرفایی ک زدو شنیدم

حالم خوب شد

دوباره جون اومد تو بدنم

دوباره من فهمیدم قویتر از این حرفام و با خیلی از مشکلات میتونم مقابله کنم و میدونم ک همیشه ی همراهی هس ک‌کمکم کنه.ی همراهی ب اسم خدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب تاریخ دانا گوش بدی میگن خدا هم نیست استغفرالله....

خدا چه ربطی به تاریخ دانا داره؟ 

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

خیلی از دانشمندان اینطوری هستن

چون به سبب کارشون و محیطی که قرار دارن

فقط مسائلی رو که با تجربه ثابت میشه رو قبول دارن

یعنی عقل و شهود کلا بی اعتبار میدونن 

ولی خب به این فکر نمیکنن این نظمی که دارن در موردش تحقیق میکنن از کجا سرچشمه میگیره 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

اولا انیشتن بزرگترین دانشمند و منجم نیست فقط یه ریاضی دان ساده بوده که تئوری نسبیت رو ارائه کرده که ...

واقعا عجیبه این حجم از ندونستن😐

انیشتین مهمترین قانونیو کشف کرد ک خیلی چیزای حیاتیه الان بر پایه اون طراحی شده😐

از تو گوگل خوندم

گوگل زیاد چرت مینویسه 

بیخیال عزیزم هیچوقت اینو نگو..

حتی اگ اینطوریم باشه نگو

یسریا ک‌ تعصبی ینفرو دوس دارن و بدون عقل و فکر حرف اونو قبول میکنن

ممکنه با دیدن این پیامت ب شک بیفتن..

بیخیال)

چرا الکی میگی😐کی انیشتین خدارو نقض کرده؟😐کی گفته اصلا خدا وجود نداره؟😐چرا شایعه پراکنی میکنید؟

جالبه انقدر مغزش شستشو داده شده که میگه انیشتن بزرگترین منجم و دانشمند بوده ! انیشتن فقط یه نظریه ارائه کرده که هنوز اثبات نشده حتی کشف سیاه چاله ها هم کار انیشتن نبوده و نظری نسبیت هم توسط همسرش که ریاضیدان بوده ارائه شده نه خود انیشتن

به نظرم انیشتن موج سوار خوبی بوده توی اون زمان چون یهوددی بوده و بخاطر هولوکاست یهوددی ها ازش استفاده میکردن بگن ما دانشمندیم فلانیم

تازه بمب اتم رو نازی ها کشف کرده بودن ازش استفاده نکردن ولی انیشتن و اپنهایمر در آمریکا ارائه کردن و سر مردم بیگناه ریخته شد و هزاران نفر جونشو از دست داد

واقعا عجیبه این حجم از ندونستن😐انیشتین مهمترین قانونیو کشف کرد ک خیلی چیزای حیاتیه الان بر پایه اون ...

اینشتین در آخرین نوشته‌های خود در مورد وجود خدا و دین، نه‌تنها اظهار دین نکرد، بلکه خدا و دین را «محصول ضعف انسانی» خوانده و کتب مقدس را «پر از افسانه‌های ابتدایی» می‌دانست. اینشتین در نامه‌ای که یک سال پیش از مرگ خود در سال ۱۹۵۴ و به زبان آلمانی نوشته‌است چنین می‌نویسد: «واژه خدا برای من چیزی جز محصول ضعف انسانی نیست و کتاب مقدس پر از افسانه‌های ابتدایی است».[۴]

اگه به زندگی سخت بگیری زندگی هم بهت سخت میگیره. هر چیزی کمش دارو، متوسطش غذا و زیادش سم است؛ ابو علی سینا دانشمند ایرانی🩵📚 بنیان گذار اتحادیه ضد آنتن✊

واقعا عجیبه این حجم از ندونستن😐انیشتین مهمترین قانونیو کشف کرد ک خیلی چیزای حیاتیه الان بر پایه اون ...

قوانین ؟ اسم قانونش چیه ؟ 

کلا اسم ببر یکی از خدماتش به بشریت

اینشتین در آخرین نوشته‌های خود در مورد وجود خدا و دین، نه‌تنها اظهار دین نکرد، بلکه خدا و دین را «مح ...

نگا ن من وقت دارم برات تحلیل کنم ن تو میتونی منو قانع کنی

پس بیا ب نظرات هم احترام بزاریم و بیخیال شیم💜

بله که وجود داشتن 

کدوم تاریخدان میگه ؟

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍