2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3601 بازدید | 239 پست
۲۰ سالش نیست و ۲۴ سالشه /: بعدشم از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده و مثل این پسرا بی سر و پا بی ع ...

گلم هر ادمی احساس جنسی داره

مگر اینکه کم میل و بیمار باشه

اصلا حس جنسی بخوای نخوای ایجاد میشه اینایی که میگن نمیشه واقعا درک نمیکنم

پاک ترین پسرم حس جنسی داره بدترینشم داره

دخترا هم دارن، انسانیم دیگه

ادمی منطقیه که بتونه درست کنترلش کنه و وقت مناسبش رابطه داشته باشه

حالا من ۲۰ سالمه

یه ۷ ماهه با یکی اشنا شدم ک خیلی مناسب همیم.

ولی بخوام بگم هم ، چون خانواده ی  اون در جریان هستن ، میگم مادرش زنگ بزنه خبر بده. مگه اینکه دیگه لو بریم😂

میخاد چیکار کنه مثلا

این منو اون هستیم ک همو میخوایم و باید برای هم بجنگیم

مطمئنن که اولش یکم مخالفت میکنن

ولی این روزام تموم میشه

معین جونم خیلی دوستت دارم و امیدوارم لیاقت عشق ط رو داشته باشم:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنمو بگم که قطعا دیگه ادم حسابم نمی کنن ولی مهم نیست.۱۶

از سنت نترس 

خیلیا اینجا ۳۰ . ۴۰ سالشون ولی حتی زیر سن قانونی می فهمن!

توعم داشتی صحبت می کردی با کاربر ها من تموم پیام هات و خوندم واقعا فک کردم بیشتر از ۳۰ سالته و انقدر در این حد فهمیده ایی❤️ خیلی خوشحالم انقدر عاقلی

من خودمم ۱۸ سالمه ولی هیچکس آدم حسابم نمی کنه🙂

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

گلم هر ادمی احساس جنسی دارهمگر اینکه کم میل و بیمار باشهاصلا حس جنسی بخوای نخوای ایجاد میشه اینایی ک ...

خب آره همه دارن ولی من گفتم مگه هدفمون از دوستی رابطه جنسی که شما اینو میگی ؟ من گفتم هدف آشنا کردن و زیر نظر خانواده تو رابطه بودن تا سن مناسب ازدواج کنیم همین 

دختر من که یهو 18 سالش نشده.  از قبل تر باید روش کار کنم تا به اون روز نرسم.  

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 

به نظرم خیلی کم پیدا میشه کسی که توی18سالگی از هرنظر به بلوغ رسیده باشه وباکسیکه توی رابطه هم هست از هر نظر به بلوغ رسیده باشه اما با این حال گارد نمیگیرم فقط اینارو بهش میگم و سعی میکنم با پسره اشنابشم که از هر اتفاقی که ممکن برا بچم بیوفته جلوگیری کنم و مث ی دوست کنار بچم باشم کاری که مامان خودم همیشه برام انجام داده 

از سنت نترس خیلیا اینجا ۳۰ . ۴۰ سالشون ولی حتی زیر سن قانونی می فهمن!توعم داشتی صحبت می کردی با کارب ...

مرسی عزیز دلم امیدوارم همیشه خوشحال باشی❤️

خیلی بابت سنم بهم توهین می کنن ولی من ناراحت نمیشم چون گاهی اوقات به وضوح میبینم که طرف ۱۰ سال از من بزرگتره ولی هیچی بارش نیست.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

با احترام من نظرم با شما موافق نیست.

منم دوست داشتم موافق نباشم

متاسفانه الان دارم سرنوشت دوستامو می بینم 

گاهی با خودم می گفتم خب فلانی اقلا عشق و حالشو کرده ولی دارم می بینم جز اونایی که درگیر احساسات نشدن و راحت از پسری رد شدن تا کیس درست حسابی بقیه خودشون معتقدن خیلی اشتباه کردن کاش به فکر خودشون بودن تا شغل سطح بالاتری داشتن و منطقی تر وارد رابطه می شدن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مرسی عزیز دلم امیدوارم همیشه خوشحال باشی❤️خیلی بابت سنم بهم توهین می کنن ولی من ناراحت نمیشم چون گاه ...

دقیقا همین طور

همین الانش از خانواده ام دلم خون:)

منم دوست داشتم موافق نباشممتاسفانه الان دارم سرنوشت دوستامو می بینم گاهی با خودم می گفتم خب فلانی اق ...

شما یک درصد نمیگی شاید انتخاب اون دوستات اشتباهی بوده و اونا عاقل نبودن ؟ همه مثل هم نیستن 

به نظرم برای یهددختر ۱۸ ساله خیلی زوده  که بره تو رابطه چون فقط از رو احساس تصمیم میگیره

دختر ۱۸ ساله اول باید به فکر درس و آینده اش باشه و تو سن مناسب به فکر ازدواج باشه که از نظر روانشناس ها سن مناسب برای ازدواج دختر ۲۴ ساله 

خب آره همه دارن ولی من گفتم مگه هدفمون از دوستی رابطه جنسی که شما اینو میگی ؟ من گفتم هدف آشنا کردن ...

من منظورم این نبود

و من حتی مخالف رابطه قبل هم لزوما نیستم چون قرار نیست همه بعد ازدواج رابطه داشته باشن ادم با ادم فرق داره

فقط در جواب گفتم همه حس جنسی دارن