2777
2789
عنوان

اگه دختر هجده سالتون بگه تو رابطم واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3800 بازدید | 239 پست

دختر ۱۸ ساله و پسر ۲۰ ساله بجای اینکه بشینن سر موفقیت خودشون تلاش کنن برن باهم خونه زندگی بسازن ک بیشتر بدبخت شن؟تا قبل ۳۰سالگی آدم فقط باید خودشو بکشه بالا همین 

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ خاتواده ای تو ایران اینجور نیستاون مادری ک سرخود میره با پسر قرار میزاره ،،خیلی عدرمیخوام بی بند ...

این چه منطقی داری😑😑😑مادر خود من با من اختلاف سنی بالای ۳۰ داره ماه اول رابطم بهش گفتم خیلی منطقی رفتار کرد چون دیگه مدرسه ی نبودم که خام رفتار کنم و پخته تر شده بودم 

الانم با مامانم گاهی تلفنی حرف میزنن 

کاش یاد بگیرین هر چیزی و به زبون نیارین یکم مزه مزه کنید بعد به زبون بیارید

خدا هیچوقت تنهات نمیزاره.با تمام وجودت بهش اعتماد کن ..💓
ن بابامن مامانم مثل رفیقه برام مخصوصا تو مسائل احساسیم

خب تو جزع اون ده درصد خوووششش شانسی و من بسیار حسودیم شد😂😂😂😂من که مامانم جیک بزنم سرمو با کاتانا زده میده به خورد گربه و سگ😂

خب این اتفاق واسه اونیم که پنهانی تو رابطه است ممکنه بیوفته ربطی به روشن فکری نداره نه میشه کسی رو ب ...

اره خب منم حرفم همینه ولی منتهی اول اون پسرشو بشناسم اونم ن ی تفیش ریز خیلی سخت گیرانه ....

ک آدم بچه ی دست گلشو بسپاره دست ی نا رفیق ک اولش خوب خودشو جلوه بده بعد یهوعیب شه مثل همین عوضی ک عرض کردم...

اون روزی ب دخنر خاله م پیام دادم خطم جدید بود گفتم سلام چخبر...نمی‌شناخت گفت رضا تویی؟

دلم آتیش گرفت

بااجازه استارتر بچه هاتاپیک هامو گزارش بزنید حتی شده یکی و عنوانش لایک کنید تابفهمم گزارش زدیدمنم براتون صلوات میفرستم برای شما ی دیقه طول میکشه برای من ی دنیا ارزش داره

دختر ۱۸ ساله و پسر ۲۰ ساله بجای اینکه بشینن سر موفقیت خودشون تلاش کنن برن باهم خونه زندگی بسازن ک بی ...

۲۰ سالش نیست و ۲۴ سالشه /: 

بعدشم از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده و مثل این پسرا بی سر و پا بی عرضه این دوره زمونه که فقط به فکر رابطه جنسین نیست 

نمی‌دونم چرا همه عقیده پوسیده دارن و نمیخوان یکم منطقی فکر کنن و همه و مثل هم ندونن!

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

چون از اخرش واسه بچه اش می ترسهشما فکر می کنی مادر به بچه نهیب بزنه باعث تروماسولی همین نی نی سایتو ...

یعنی به نظرتون اینکه بگیم حالا که رفتی تو رابطه پس برو از خونه بیرون منطقیه؟؟ من نمیفهمم واقعا.

خب طرد کردن اون دختر که خودش بیشتر باعث آسیب میشه.

اینکه پسر های بدی تو جامعه وجود دارن به این معنا نیست که همه‌ی پسرا بدن.

میشه منطقی تر تصمیم گرفت و درست راهنمایی کرد.

نه اینکه سر لجاجت و تعصب و...‌ رفتار های غیر منطقی از خودمون نشون بدیم.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اون دیگه بر می گرده به سطح سواد و فرهنگ اون خانواده که با چند بار معاشرت کردن میشه تشخیص داد.اصلا اص ...

نه متاسفانه نمی شه تشخیص داد

پسر تو سن کم وابسته خانواده اشه از نظر مالی خیلی راحت رایشو می زنن حالا از تنوع طلبی پسرا بگذریم

انقدرا مادر پسرا هستن فقط مواظبن پسرشون با زن بد نگرده واسشون مهم نیست دختر مردم بازیچه بشه

قشنگ روی خوش نشون می دن 

چون گذاشتن که دختر تا هفت هشت سال اینده منتظر رسمی شدن نیست

وقتی اسم از خواستگاری بیاد معلوم میشه چند مرد حلاجن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

خیلی خوشحال میشم که منو در جریان گذاشته 

میدونید الان یه زمانی شده که این چیزا عادیه چه ما بخایم چه نمایم بچه هامون وارد رابطه خواهند شد پس بهتره ما بدونیم با کیا هستن این بهتره تا اینکه ندونیم مخفیانه باشه بعدم خدایی نکرده اتفاقی افتاد نفهمیم از طرف کی بوده

در من تیمارستانی قصد شورش دارد
خب تو جزع اون ده درصد خوووششش شانسی و من بسیار حسودیم شد😂😂😂😂من که مامانم جیک بزنم سرمو با کاتانا ...

من قشنگ رفتم ب مامانم گفتم عاشق یکی ام

@fati200030 ایدی تلگرامم سوالای حس ششمیه احساسی رو میگم حسم قویه 

۲۰ سالش نیست و ۲۴ سالشه /: بعدشم از بچگیش کار کرده و رو پای خودش بوده و مثل این پسرا بی سر و پا بی ع ...

باشه پسره برا خودش کار کرده اگرچه پسر ۲۴ ساله خیلی جوون محسوب میشه و نباید ازدواج کنه

ولی دختره چی؟دختر ۱۸ ساله چی داره برا خودش؟هیچی

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^