2777
2789
عنوان

چجوریه بعضی مجردا تاپیک میزنن از نیاز مینالن❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3178 بازدید | 254 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

39. تحصیلات دکترا. شغلم مدیریته.تهرانم. خواستگار فراوان. شرایط ازدواج خیر. کد ملی و شماره پاسپورت هم ...

چه عجیب

چون تفکراتتون دقیقا شبیه یه دختر نوجوونه

حقیقتا باورم نمیشه یه خانم بالغ که توی جامعه بوده این عقاید رو داشته باشه

باشه عزیزم صحبت ما بی فایدس موفق باشی

🦦
چه عجیبچون تفکراتتون دقیقا شبیه یه دختر نوجوونهحقیقتا باورم نمیشه یه خانم بالغ که توی جامعه بوده این ...

😄 دخترای نوجوون که تاپیکاشون هیچ ربطی به حرفا من نداره خدا نکشتت بسلامت

کلا قریب به پانزده ساله در نی نی سایتم با وقفه و لغو کاربری و تا الان هرگز حرفی از قدرت کنل توی این ...

اتفاقا این سایت تماما تبلیغ دوست دختر و دوست پسریه تماما دارن از ازدواج بد میگن بنظرم کلا با جو سایت اشنایی نداری شما

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
عزیزم اینکه از مردا بدت بیاد دلیل نمیشه حس غریزی و جسمیت از بین بره

داره مگه میشه نداشته باشه اما بهش پر و بال نمیده که اولویت اول زندگی بشه و همیشه دستش پایین تنه ش باشه😑

چی؟؟ نشنیدم تاحالا آخه من موقعیتم و افکار مشابه اون خانمه درکش کردم از اون بابت جواب دادم

تخمک گذاریو میگم

منم موقعیت تحصیلیم انقدر سنگین هست که نرسم به این چیزا فکر کنم ولی اینکه کسی بگه من هیچ نیازی ندارم کاملا دروغ و اداست

مگه اینکه مشکلش جسمی باشه

🦦
39. تحصیلات دکترا. شغلم مدیریته.تهرانم. خواستگار فراوان. شرایط ازدواج خیر. کد ملی و شماره پاسپورت هم ...

الآن تا مجبورت نکنن بگی عزیزان روزی سه بار خود ا.... میکنم ول کنت نیستن که😂😂😂😂😂

چه عجیبچون تفکراتتون دقیقا شبیه یه دختر نوجوونهحقیقتا باورم نمیشه یه خانم بالغ که توی جامعه بوده این ...

من یکی رو میشناسم دقیقا باهمین طرز تفکرات خودم ک نوجوانم و ۴۸ سالشه

و اونم دقیقا میگه حتی ۱ میلی ثانیه احساسی نداشتم و همه میگن ن تو حتما ی کار میکنی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

تخمک گذاریو میگممنم موقعیت تحصیلیم انقدر سنگین هست که نرسم به این چیزا فکر کنم ولی اینکه کسی بگه من ...

گفتم که میل وجود داره تو همه هست 

اما اینکه به این عطش هی دامن بزنی تحریک کنی خودتو یا کارای دیگه .... اون ممکنه واسه یه نفر خیلی مهم باشه واسه یه نفر دیگه نه 

ای جونم شما که از کاربرای خیلی خوب سایتی

قربونت برم من الهی

خودت عشقی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍