2777
2789
عنوان

تاخیرکلامی

45 بازدید | 5 پست

سلام دوستای نازنین پسرم 22ماهشه هنوز حرف نمیزنه فقط در حد ممه حتی اب و مامان بابا هم نمیگه طبیعیه بنظرتون شبوروزم سده استرس وترس الیچبته اینم بگم دوتاازبرادرزادهام 4سالگی به حرف اومدن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت براش وقت بذار شعر بخون اسم اشیا رو باهاش تکرار کن

ممنون عزیزم ازامروز بیشتروقت میزارم انلاین شاپ دارم بیشتروقتمومیگیره ولی باید کم کنم کارمو به پسرم برسم

سلام عزیز بچه ی خودم و خواهرزاده هام تاخیر کلامی داشتن ما فکر می کردیم ارثیه تا اینکه با ی مشاوری اشنا شدیم قبل از مشاوره اش چنتا فایل رو ب صورت رایگان برامون فرستاد

گفت گوش بدین اجرا کنید اگر نتیجه نگرفتین اون موقع بیایید مشاوره. همه مون بعد یک ماه کامل نتیجه گرفتیم نمی دونم کجا برات بفرستم شاد؟ ایتا؟ بله؟ تلگرام؟ معجزه اس ولی ...