2777
2789
عنوان

بیاین تعبیر خواب مهم

24 بازدید | 4 پست

خانما نزدیکای صبح 

دیدم رفتم مکه یهو گفتن کعبه آتیش گرفته  دیدمم اتیش بلند شد بعد که تموم شد چیزی جز یه پرچم ابا عبدلله نموند برهوت شد گفتن جناب خامنه ای میاد نماز بخونه من چون پریود بودم نخوندم  ولی یه اشنایی رو موقع نماز خوندن دیدم 

بعدیه خانم چادری با همون پرچم اومد گف قراره اینجا معجزه بشه کعبه دوباره سبز بشه تو دلم گفتم الکی میخوان خودشون بسازن  بعد دیدم همه گفتن کعبه برگشت  نگا کردم دیدم  نشستم بالای کعبه ولی یه قصر  خیلی بزرگتر سبز شده بود  که دو طرفش مجسمه شیر شمشیر به دست بود (دقیقا همون که تو پرچم بود)  دیدم همه رفتن جلوی اون قصر سجده کردن یهو ترسیدم ولی دیدم اومدم پایین رفتم منم سجده کردم استغفار کردم گفتن جلو کعبه یکی مرده همه رفتن دیدم خودمم دهنم پرخون بود

پسرکوچک رویایی من         دنیا اگر خودش را بکشد  نمیتواند به عشق من به تو شک کند    تمام بودنت را حس می کنم
خواب سیاسی دیدی😁

این که کعبه سوخت.  من نشسته بودم زیرش و بعدش جنازه خودمو دیدم چی؟ 

پسرکوچک رویایی من         دنیا اگر خودش را بکشد  نمیتواند به عشق من به تو شک کند    تمام بودنت را حس می کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم عزیزم انشالله که خیره زیاد بهش فکر نکن و انرژی منفی نده به خودت

انشالله 🤦🏻