2777
2789
عنوان

نامه به خودمه

68 بازدید | 19 پست

خب داری میبینی همه ازت بدشون میاد،برا چی تلاش میکنی؟خب تنفر برانگیزی،افسرده ای،انقد خودتو بخاطر هر خری تغییر دادی که الان شبیه عیچی نیستی،نه خودتی نه کسی که بقیه میخانش،خب نیستی دیگه،وقتی آدم مورد علاقه کسی نیستی چرا نمیخای باور کنی؟بچه کسی دوست نداره انقد مقاومت نکن،برو خودتو بکش،برو،الان زنده بمونی که چی؟حدقل برو نونخور اضافی نباش،برو راحتشون بزار،اونا نمیخانتتتت اینو بفهم،حالیته پشت سرت چه حرفایی درومده؟میخای زنده بمونی؟بدبخت چهار روز دیگه که کارنامه ها بیان از مدرسه هم اخراجی...انقد مقاومت نکن،اینو بفهم،وحود تو فقط بار اضافیه تو این دنیا،فقط بقیه رو مجبور میکنی تحملت کنن،بدبخت برو بمیر

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

خب به درک که مردم چی میگن به درک که نخوانت مگه اونا مهمن .به درک که نمراتت کم شده  ول کن عزیزم راهتو داری اشتباه میری

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
خب به درک که مردم چی میگن به درک که نخوانت مگه اونا مهمن .به درک که نمراتت کم شده ول کن عزیزم راهتو ...

منم همیشه به همه گفتم مهم نیست...همیشه وانمود کردم اصن مهم نیست،اما نمیشه،نمیشه مهم نباشه،دارم له میشم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این نامه رو شیطون تو گوشت زمزمه کرده تو نوشتی برای خودت عزیزم...میدونی خطرناکترین وقوی ترین سلاح شیطون کاشتن بذر نا امیدی تو دل ماست اونقدری نا امیدت میکنه که حتی فکرخودکشی به سرت بزنه‌‌‌...ببین عزیزم لازم نیس برای اینکه دیگران دوستت داشته باشن خودتو به آب وآتیش بزنی اصلا دوس نداشته باشن به درک مهم خودتی که بایدخودتو دوس داشته باشی‌‌‌..منکه که یه درصد برام مهم نیست کسی ازم خوشش بیاد یانه..من همینم ..بزرگترین حماقت یه انسان خودکشیه چون بعدش میری تا ابد تو آتیش جهنم میسوزی و خاکستر میشی 

منم همیشه به همه گفتم مهم نیست...همیشه وانمود کردم اصن مهم نیست،اما نمیشه،نمیشه مهم نباشه،دارم له می ...

عزیزم من نمیدونم مشکلاتت چیه ولی بهتره پیش مشاور مدرسه نری اصلا و ابدا .یه مشاور بیرون پیدا کن و برو پیشش .توی درس خوندن ام تو تلاشت رو بکن و نتیجه رو واگذار کن به خدا مطمئن باش به اندازه تلاشت نتیجه میگیری 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.
این نامه رو شیطون تو گوشت زمزمه کرده تو نوشتی برای خودت عزیزم...میدونی خطرناکترین وقوی ترین سلاح شیط ...

مهمه،خیلی برا من مهمه،بزار بسوزم،خاکستر شم،اونحوری‌ حدقل فقط خودم خاکستر میشم،اما اکه بمونم همه آدمای دورم از بودنم عذاب میکشن

عزیزم من نمیدونم مشکلاتت چیه ولی بهتره پیش مشاور مدرسه نری اصلا و ابدا .یه مشاور بیرون پیدا کن و برو ...

وای اره،مشاور مدرسه خیلی روحیمو نابود کرده،اما خب بیرونم نمیتونم برم مشاوره،واقعا نمیتونم 

بعدشم اصن بتونم برم،چرا باید پول حروم خودم کنم؟منکه تهش تنفر بزانگیزم،چرا پول چ وقت الکی هدر بدم؟

مهمه،خیلی برا من مهمه،بزار بسوزم،خاکستر شم،اونحوری‌ حدقل فقط خودم خاکستر میشم،اما اکه بمونم همه آدما ...

چقدر داری به خودت ظلم میکنی واقعا ...ببین تو چه آزاری به اونا میرسونی مگه عزیزم...این طرز فکرت سمی و اشتباهه ..همه ادما یه نقصایی دارن هیچکی کامل نیس اون ادمای دورو برتم کامل نیستن ..به نظرم تو ازخودت انتظار بیش ازحد داری.‌‌.

چقدر داری به خودت ظلم میکنی واقعا ...ببین تو چه آزاری به اونا میرسونی مگه عزیزم...این طرز فکرت سمی و ...

میبینی؟حتی برا خودمم سمیم...

وحودم ازار و اذیته،خودم نمیدونم چرا اما ادما از وجودم متنفرن،اونا بدون من خیلی خوشحال ترن...

آره ادما یه نقصایی دارن،اما من سرتاسر نقصم

میبینی؟حتی برا خودمم سمیم...وحودم ازار و اذیته،خودم نمیدونم چرا اما ادما از وجودم متنفرن،اونا بدون م ...

تو مگه برا اونا زندگی میکنی ؟؟اولا شاید این طوری نباشه و فقط خودت منفی فکرمیکنی و تصور میکنی بقیه ازت متنفرن‌‌..‌دوما اصلا گیرم که متنفر باشن به درک سیاه...خودتو عشقه ...انقد گدای محبت و توجه دیگران نباش برای خودت ارزش قائل باش..زندگی رو سخت نگیر وگرنه برات سخت میشه

تو مگه برا اونا زندگی میکنی ؟؟اولا شاید این طوری نباشه و فقط خودت منفی فکرمیکنی و تصور میکنی بقیه از ...

میدونی چیه؟من برا اونا زندگی نمیکنم،اما نباید با وجودم ازارشون بدم که...

برا چیم ارزش قائل باشم؟نه خوشگلم،نه خوش هیکلم،نه خوش اخلاقم،افسردم وسواسیم مضطربم...

میدونی چیه؟من برا اونا زندگی نمیکنم،اما نباید با وجودم ازارشون بدم که...برا چیم ارزش قائل باشم؟نه خو ...

آزارشون نمیدی برعکس اگه بلایی سرخودت بیاری اونارو آزار میدی اگه ازاین حرفا بزنی اونارو ازار میدی...مگه ارزش ادما به قیافه و هیکل و این چیزاس؟؟ارزش ادما فقط به خوش قلب بودنشونه که توخیلییی خوش قلبی عزیزم..بعدشم افسرده باشی یا وسواسی ومضطرب اینم برای خودت آزار دهنده اس چون از درون خودخوری میکنی به دیگران چه؟؟همه الان مشکلات روحی دارن پس باید برن همگی بمیرن دیگه....من خودم الان افسرده ام شوهرم بهم پارسال خیانت کرد از اون موقع تا حالا از درون غمگینم حال دلم خوب نیس  

آزارشون نمیدی برعکس اگه بلایی سرخودت بیاری اونارو آزار میدی اگه ازاین حرفا بزنی اونارو ازار میدی...م ...

نه اونا بدون من خیلی خوشحال ترن،اینو مطمئنم...

شاید شما از رفتنتون کسی ناراحت بشه،اما من کسیو دارم که بعد رفتنم جاهایی که باهم رفتیمو قدم برداره و به یاد من باشه؟کسی هست بگه ای کاش نرگس الان اینحا بود؟نیست..همه نهایت یه هفته ناراحت باشن به ظاهر،اما کسی نیست که واقعا ناراحت باشه...

من شاید خوش قلب باشم،اما ادما اینو نمیپسندن...

رفتارام عصبیه،زود عصبی میشم اونا اذیت میشن،من قیافم غمگینه...من زیاد میرم تو فکر...

این اونارو اذیت میکنه

آزارشون نمیدی برعکس اگه بلایی سرخودت بیاری اونارو آزار میدی اگه ازاین حرفا بزنی اونارو ازار میدی...م ...

وای شما خیلی حق دارین،خیانت خیلی غم سخت و بزرگیه...میتونم درکتون کنم

نه اونا بدون من خیلی خوشحال ترن،اینو مطمئنم...شاید شما از رفتنتون کسی ناراحت بشه،اما من کسیو دارم که ...

الهی بگردم توام حق زندگی کردن داری هرجوری که باشی ..باورکن مهم تویی ..کسی خوشش نیادم به جهنم لطفا با خودت آشتی کن یه کمی ام به فکر خودت باش نه دیگران...خب تو اگه آدم واقعا بدی بودی مثلا قاتل وجانی و مجرم بودی میگفتم اره حق داره تا این حد عذاب وجدان داشته باشه و ازاین حرفا بزنه اما بخدا این چیزا که میگی اصلا اذیت نیست خب ناراحتی غمگینی به اونا چه ...البته سنت خیلی کمه میدونم من سی وهشت سالمه دیگه عمری ازم گذشته همه این دورانو گذروندم آدم حساس تره آسیب پذیرتره مهر طلب و دنبال محبت این و اونه...اما الان باورکن تنها چیزی که دنبالشم اینه که یه گوشه دنج داشته باشم و آرامش یه خونه نقلی و یه کتابخونه کوچیک و دلخوشیهای کوچیک برای ادامه زندگی...یه فنجون چایی یا قهوه درست کنم وبشینم کنار شومینه و کتاب بخونم عالم وآدمم ببخشیدا به هیچ جام نیس☺چونکه من ازهمه ضربه خوردم من همیشه دلسوز این واون بودم اماوتهش همه درحقم بدی کردن واقعا دیدم هیچکی ارزش خوبی کردن منو نداشت جزخودم...باخودم مهربونتر شدم آشتی کردم ...اینو یادت باشه همیشه اول خودتو دوس داشته باش هیچکی نیس که دلسوز تراز خودت برای خودت باشه..منم نه خانواده خوبی داشتم نه همسری که بشه گفت کنارش خوشبختم...زندگی اینجوریه دیگه عزیزم بیخیاله دیگران برعکس تو من هیچکی دیگه برام مهم نیس باورکن