2777
2789
عنوان

امروز میرم چهارمین کنکور عمرمو ثبت‌نام کنم 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی عالیه منم آزاد یه رشته چرت میخونم که بهش علاقه ندارم ، ولی نمیدونم خوبه برم ثبت نام بخونم یا نه برای رشته های دیگه

روزی چند ساعت میخونی؟ چند ساعت میخوابی ؟ منم۲۲ ام

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

خیلی عالیه منم آزاد یه رشته چرت میخونم که بهش علاقه ندارم ، ولی نمیدونم خوبه برم ثبت نام بخونم یا نه ...

اگه علاقه داری ثبت‌نام کن عزیزم فوقش نمیری 

من برنامم روزای دانشگاه نیستم ۱۲ ساعتی میشه تقریباً و روزای دانشگاه بین ۷ تا ۹

اگه علاقه داری ثبت‌نام کن عزیزم فوقش نمیری من برنامم روزای دانشگاه نیستم ۱۲ ساعتی میشه تقریباً و روز ...

من بعد دانشگاه: خواب خواب تا ابد😂😅

👏👏ایول به تو

چطوری شروع کردی؟ پایت قویه؟ منم دیپلم تجربی بودم الان بخونم بخونم باید از چی شروع کنم به خوندن؟

بیا باهم با مهربونی حرف بزنیم 🫂❤️‍🩹اگه نامهربونی کردم تو ببخش و یاداوری کن مهربون باشم 🍄

اگه بدتر اذیتت میکنن نگی بهتره ولی اگه حتی یه نفرم یکم درکت می‌کنه بگو به همون من خودم احدی دیگه جز ...

خوب کردی👏

من بعد دانشگاه: خواب خواب تا ابد😂😅👏👏ایول به توچطوری شروع کردی؟ پایت قویه؟ منم دیپلم تجربی بودم ا ...

قربونت برم عزیزم 

شاید بخاطر حرفای پزشکی که پیشش میرفتم و منو جسور کرد از ادامه ندادن حقوق و خوندن دوباره 

یه جمله رک گفت تو ذهنم موند 

گفت خب وقتی الان رشتتو دوستش نداری .. نداری دیگه... ده سال دیگه همینه پس بخون دوباره هنوز جوونی عمرتو نذار پای چیزی که نمی‌خوای 

نه عزیزم پایمم داغون فاصله هم گرفتم ولی خب چاره ای جز خوندن نیست بقولی باید خرخونی کرد رفت جلو تا پایه یکم بهتر شه