من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️
به عروسی که همش نمیخنده و با همههه حرف نمیزنه و کوتاه جواب میده و...
بستگی داره معنی مثبت بخوای یا منفی
قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به عروسی که همش نمیخنده و با همههه حرف نمیزنه و کوتاه جواب میده و...بستگی داره معنی مثبت بخوای یا من ...
با معنی مثبت چی میشه
من یه زنم که هم باید همسر خوبی برای شوهرم باشم هم مامان خوبی برای فرزندانم هم عروس خوبی برای مادرشوهرم و هم دختر خوبی برای مادرم ❤️🙃 زندگی همیشه سخت است ولی با همه سختی هایش زیباست یه صلوات برای خوب شدن وضع زندگیمون میفرستی لطفا🪽❤️
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
یه عروسی که وقتی میره خونه مادر و پدر همسرشانگار همیشه رفته مهمونیاونجا رو خونه خودت ندون
چطوری مثلا؟
اصن نظر نده فامیل ما پارسال عروس آورد بعد خونشوندعوا شد مامانعروس بهش گفته بود از اتاق بیروننیا و ...
مثلا باید بری تو آشپزخونه چایی دم کنی بیاری یا ...؟
من در جمع خانواده همسر معمولن زیاد خودمو درگیر بحث و جدلای خانوادگیشون نمیکنم کم حرفم رفت و آمدم حساب شدست زیاد شوخی نمیکنم. دیگه نمیدونم ب اینا میگن سرسنگینی یا درون گرایی
دلم نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه، دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره🍂
من در جمع خانواده همسر معمولن زیاد خودمو درگیر بحث و جدلای خانوادگیشون نمیکنم کم حرفم رفت و آمدم حسا ...
خوبه اینطوری به نظرم
هم سرسنگین و هم درونگرا