2777
2789
مشکلی ندارد ترم اول زیاد سخت نیست اصول حسابداری ۱ رو داری که پایه حسابداری ولی راحته

اره ولی دوست دارم بیوفتم

اینطور که شما میفرمایید معدل مهمه اگه قبول نشم مجبورم ترم اولو از اول بخونم حد اقل هم قشنگ یاد میگیرم هم معدلم خوب میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه درس نخوندم پیام نور لیسانس دوم روانشناسی ثبت نام کردم انصراف دادم من دیدم کسایی که درسای محاسباتی ...

اهان بنظرتون ترم اول میتونم مرخصی بگیرم؟ کانال دانشگاه زده میدن ولی اگه بگم‌کنکور دارم موافقت میکنن ؟

مراکز مشاوره میتونی کار کنی یا مشاور دبیرستانهای خصوصی... حالا دکترا بگیری و ممطب بزنی این که خیلی خ ...

اموزش ابتدایی چطوره؟

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
نه درس نخوندم پیام نور لیسانس دوم روانشناسی ثبت نام کردم انصراف دادم من دیدم کسایی که درسای محاسباتی ...

از روانشناسی انصراف دادین؟چرا

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
اخه من قبلا بچه درس خون بودم افسردگی گرفتم و گند زدم به همه چی اره همینه دقیقا از طرفی من خودم تجربه ...

عزیزم❤️

آها پس قبلا دانشگاه رفتی که خوابگاهی بودی من فکر کردم تازه میخوای بری