2777
2789

تو بچگی خیلییی ازش خجالت میکشیدم ، شایدم ازش میترسیدم!

یادمه زنگ علوم بود ...(حتی صفحشو یادمه)معلمه داشت حرف میزد ..من و کناریم داشتیم حرف میزدیم ، یعنی کناریم حواسمو پرت کرد (یه بچه ی ۶ ساله که تازه وارد مدرسه شده و قوانین کلاسو بلد نبوده) اومد سمتون یدونه سیلی زد تو گوشم ، یدونه هم زد به کمر کناریم.

اومدم خونه یادمه داشتم بازی میکردم ، بابام نمیدونم چطوری و از کجا از زبونم شنید ، اون و عموم رفتن اموزش پرورش شکایت کردن ازش.

بعد اون چندبار منو دید(مثلا وقتی کلاس سوم و چهارم شده بودم)همش میگفت من تورو نزدم یا منو ببخش

خیلی اتفاقی وقتی کلاس ۶ بودم ، مادربزرگم رفته بود کربلا همین معلم کلاس اولیه هم باهاش بود و نمیدونم از کجا و چطوری مادربزرگمو شناخته بود گفته بود از فلانی بخواه منو حلال کنه من نزدمش.

مادربزرگمم بهم گفت راستش من اونموقع یادم نبود یعنی تو دلم نمونده بود..

تا اینکه اومدم دبیرستان خیلی اتفاقی فهمیدم معلم کلاس اولم عمه ی یکی از بچه های کلاسه😂😂(خیلی برام عجیبع اخه رنگ‌پوست و رنگ چشمشون هم یکی بود و بعد فهمیدم عمشه)

اما اون همکلاسیم نمیدونست که من شاگرد عمش بودم

منم بهش نگفتم

من کاملا بخشیدمش و حلالش کردم هیچ چیزی ازش تو دلم نمونده . راستش با خودم میگم وقتی تنها کسی که سوادمو ازش دارم ..خوندن نوشتنمو ازش دارم چرا نباید ببخشم..اون کار بزرگی در حقم کرده. و از ته دلم بخشیدم.

دیشب تو خوابم اومده بود از دور منو دید مانتوی سفید پوشیده بود بهم لبخند زد ..راستش تو خوابم ازش خجالت کشیدم..بعد اومد سمتم بغلم کرد تو گوشم گفت منو بخشیدی؟

الانم بیرون ببینمش نمیتونم تو چشماش نگاه کنم اما دلم میخواد بدونه بخشیدمش..البته من کاره ای نیستم اما خب...بنظرتون به همکلاسیم بگم بهش بگه؟؟

واقعا بعد این همه مدت خواب اینطوری خیلی برام عجیب بود چون اصلا به این معلمه حتی فکر هم نمیکردم!

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍
چقدر خوب وعاقلی شما

فدات عزیزم❤

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید فوت کرده اومده به خوابت

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

شاید فوت کرده اومده به خوابت

ن خدانکنه ، زندس بنده خدا

اگه چیزی میشد تو کانال شهر میزاشتن