2777
2789

سر صبح حسابی گرسنه می‌شم اما دلم چیزی برنمی‌داره که بخورم دلم نمی‌کشه یک جوریه یعنی هم گرسنه‌ام هم نمی‌خوام چیزی بخورم نمی‌تونم؛))

اینجور مواقع چیکار باید کرد شما هم اینجوری شدین؟! 

بعدش چیکار کردین؟!😬😬😬

یه چیزی بخور که خوردنش برات سخت نباشه مثلا شیر و خرما ، آجیل

چون تهوعت میخواد شروع بشه اینطوری ای ، بدنت به تولید خون بیشتر نیاز داره ولی دستگاه گوارش حرف حالیش نمیشه 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی چن وقت بعد تاخیرت بی بی زدی

من دقیق یک هفته گذشت از موعدم بعد بی بی زدم سابقه تاخیر این شکلی نداشتم خودم یکم شک کردم😬دو روز پشت سر هم صبح بی‌بی استفاده کردم مثبت شدن هر دوتا🥺✨

من اولش با تأخیر یک هفته‌ای پریودم خودم شک کردم، دو روز پشت هم صبح زود بی‌بی چک استفاده کردم دیدم مث ...

من ی هفته قبل پریود لکه بینی درحد خیلی کم گرفتم و سریع تموم شد بعد پهلوهام شکمم و زیر شکمم گاهی اوقات تیر میکشه الان نمیدونم تست بدم یا بزارم موعدم چون من هیچوقت لکه بینی نداشتم 

تو را من برگزیدم از میان اینهمه خوبان..🤍
یه چیزی بخور که خوردنش برات سخت نباشه مثلا شیر و خرما ، آجیلچون تهوعت میخواد شروع بشه اینطوری ای ، ب ...

واقعاً، هنوز هم علائم تهوع ندارم یعنی میگید میخواد شروع بشه؟!

واقعا حس بدیه گرسنه باشی نتونی چیزی بخوری 🫠🫠🫠

من ی هفته قبل پریود لکه بینی درحد خیلی کم گرفتم و سریع تموم شد بعد پهلوهام شکمم و زیر شکمم گاهی اوقا ...

به نظرم شما هم اول بیبی چک استفاده کنید قیمتی نداره برای اولش حداقل راحت‌تر از خون دادنه😬😅 اگه مثبت شد که مبارکه بعد آزمایش بده🤩

به نظرم شما هم اول بیبی چک استفاده کنید قیمتی نداره برای اولش حداقل راحت‌تر از خون دادنه😬😅 اگه مثب ...

موندم تا تاریخ پریودم ببینم چی میشه🥲علائم دارم ولی نمیدونم پریودیه یا بارداریه

تو را من برگزیدم از میان اینهمه خوبان..🤍
من ی هفته قبل پریود لکه بینی درحد خیلی کم گرفتم و سریع تموم شد بعد پهلوهام شکمم و زیر شکمم گاهی اوقا ...

الان نزن... لانه گرینیه... بزنی هم منفیه

ساکنان دریا پس از مدتی ب صدای دریا عادت میکنند.... وای ک چ سخت است قصه عادت!!!!☆ بدترین درد اینه ب چیزی ک قبلا شوقشو داشتی عادت کنی!!!!!!! ☆