2777
2789

دخترم شش سالشه دکتر بردم هفته ی پیش

بهش استامینوفن بروفن و فارمنتین داد الان شربت هاش رو ی اتمام هستن و تبش پایین نیومده...

باید چیکار کرد ابن چ ویروسیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگہ پایین نیومده دوباره ببرش دڪتر،خطرداره دخترخواهرم اینجوربود فهمیدن باآزمایش خونش میڪروب داره ولوزه سوم،خیلے درگیر شدن تا رفع شد

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

دختر منم 7 سالش بود اصلا خوب نمیشد دوهفته تمام تب داشت فقط میبردم بیمارستان و دکترای خوب ولی اصلا 

تا اینکه مامانم بهم گفت یه دکتر پیری هست ببرش پیشش 

منم اصلا قبولش نداشتم ولی از سر ناچاری بردم 

3 تا امپول پنی سیلین داد 

یکیش رو همون جا مطب خودش زد دوتاش هم گفت هرروز یدونه 

همون توراه دیدم شدید عرق کرد خیلی ترسیدم که مشکلی براش پیش بیاد چون آمپولا خیلی قوی بودن 

بردم خونه ساعت 7 عصر بود گرفت خوابید یعنی تا ساعت 10صبح فردا فقط عرق کرد همه تختش خیس شده بود واین شد که دخترم نجات پیدا کرد