2777
2789

بچه ۳ ساله میگه من  مامان بزرگ پدری مو عمه مو دوست ندارم ازشون بدم میاد هی عم تکرار میکنه 

میگه فقظ مادربزرگ مادری مو دوس دارم  از اونا بدم میاد 😑

البته یه چیزی بگم عمه ای بچه هم خیلی آدم نخاله ای هست نسبت بهش ولی خب حیف نیست از الان ذهن بچه درگیر ایم چیزا میکنید پر از کینه و دشمنی میکنید؟

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

بچه ۳ ساله خودش خوب و بدو میفهمه نیاز به گفتن کسی نداره.

حتما اذیتش کردن یا ناراحتی مادرشو دیده که ازشون بدش میاد.

همیشه که علت قرار نیست مادر باشه!!

ببین اونا دیگه چه جونورایی ان که بچه ۳ ساله هم فهمیده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر میبینه دیگه رفتارشونو 

خودم از عمه هام متنفرم 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
بچه ۳ ساله خودش خوب و بدو میفهمه نیاز به گفتن کسی نداره.حتما اذیتش کردن یا ناراحتی مادرشو دیده که از ...

اصلا قبول ندارم،یه بچه خیلی پاک هست شک نکن یه ذهنیت بهش دادن و گفتن،

پسر تابستان.پسر مو مشکی.چشم سیاه🧿🔥 ،دختر بهار .دختر مو بور فرفری چشم رنگی🧿🍎

ی چیزی رک و راست بگم

تا جلوش چیز بدی گفته نشه عزیزم هیچوقت اون بچه فکرش درگیر نیمشه و در جایگاه انتخاب قرار بگیره چرا اخه درگیری های ذهنی خودتونو توی خونه مطرح مبکنبد که ی بچه هم درگیر حاشیه های زندگی بشه 

بچه ها پاکن این ماییم که اونارو اینطور تربیت میکنیم مطمئنن اگه خوب گفته میشد از خانواده پدریش هرکز اینطور نمیگفت 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ۳ ساله خودش خوب و بدو میفهمه نیاز به گفتن کسی نداره.حتما اذیتش کردن یا ناراحتی مادرشو دیده که از ...

مادر بزرگه خوبه عمه هه ولی خیی کرم ریزه 

ولی بازم من معتقدم حتی اگ دشمن خونی هم بودی جلو بچه نباید بروز بدی چون بچه روحش ضعیفه زود میشکته 

آقای فردوسی پور شما دنبال چییییییی

دقیقا اشتباهه منم از بچگی انقدر تو گوشم خوندن خانواده بابات بدن بدجنسس فلانن باور کن من هیچ بدی ازشون ندیدم ینی کلا خونه فامیلا نمیریم فق تو مراسم میبینمشون من از خانواده بابام ب حدی بدم میاد انگار ک قتل کردن