دیروز دوتا بیبی چک زدم تاپیک های قبل هست خواستید برید ببینید عکسشو خلاصه دیروز ک زدم ی خط کمرنگ واضح افتاده بود رو هردوتاشون ولی الان خط cداره ب زور نشون میده یعنی باردار نیستم ؟😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بارداری ب سلامتی ؟ خوش ب حالت خدا نی نی تو برات حفظ کنه براماهم دعا کن برا ماهایی ک اینجوری امیدوار ...
سلامت باشی عزیزم.ببین منم دوتای اولی کمرنگ کمرنگ بود بعد یه مارک دیگه گرفتم اونم زدم این بار اصلا چیزی ندیدم(فکر کنم تاپیکم زدم)ولی آزمایشم مثبت شد.دیگه بیبی نزن دو روز فقط صبر کن.مثل من یه رمان بخر یا دانلود کن خوب سرت گرم میشه
فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری
وا دختر تو عکس بیبی چک مثبت گذاشتی بعد ناامیدی؟؟یه درصد فکر کن این یکی بیبی چک خراب بوده.تا روز آزمایشت مراقبتو ادامه بده،داروهاتو سروقت استفاده کن و دعا
فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری
وا دختر تو عکس بیبی چک مثبت گذاشتی بعد ناامیدی؟؟یه درصد فکر کن این یکی بیبی چک خراب بوده.تا روز آزما ...
میدونی دلم شکست خیلی زیاد آخه چرا خدا اینجوری باهام کرد بیبی چکام مثبت شد گفتم مامان شدم بعد5سال ولی الان یهو خطو برای من منفی کرد این چ بازیه باهام راه انداخت میخواد شرمندم کنه؟