2777
2789

من ۴ روز پیش رابطه داشتم

همونطور که تت تاپیک گفتم قصدم اقدام نبود قرار بود اون شب طبیعی جلوگیری کنیم که نشد

و خب با اومدنه بچه هم مشکلی نداریم فقطم چون میخواستیم فعلا دو نفره باشیم این مدت اقدام نکردیم..اما خب اگه ناخواسته بشه یا حواسمون نباشه مشکلی نداریم با اومدنه بچه

فقط اینکه با وجود اینکه کلا ۴ روز پیش این اتفاق افتاد اما من الان تکرر ادرار،نفخ شکم،خستگی بی دلیل،سستی پا،درد گرفتنه یهویی تو سرم و حساس شدنه سینه هام..این علائمو دارم..

ینی ممکنه اعلائم انقد خودشو به زودی نشون بده یا من دارم توهم میزنم؟😐

حدود ۶ تا ۱۰ روز هم مونده به پریودم و من معمولا یکی دو روز قبل پریودی دردام شروع میشه و میدونم این درد ربطی به پریودیم نداره

حاملم ینی؟چن روز دیگه بیبی بزنم نشون بده؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل ۱۰ روز دیگه ازمایش نشون میده علایم هم یکماه دیگهاین علایمت ربطی به بارداری نداره

آزمایش یا بیبی چک ۱۰ روز دیگه؟

من شنیدم میگن علائم معمولا ۱۴ روز بعد رابطه تو دوران لانه گزینی خودشو نشون میده

البته خب برای هرکسی متفاوته

آزمایش یا بیبی چک ۱۰ روز دیگه؟من شنیدم میگن علائم معمولا ۱۴ روز بعد رابطه تو دوران لانه گزینی خودشو ...

من تجربه دوتا بارداری دارم تو هیچکدوم علایمی نبود

انشاالله هرچی صلاحته پیش بیاد ، صبور باش

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اره احتمالش هست ۴ روز پیش رابطه داشتی و ده روز به پریودیت مونده باشه حدودا میشه روز ۱۴ ام دوره ات که ...

ینی ۱۰ روز دیگه بیبی چک بزنم نشون میده؟

کمرمم درد میکنه حتی..

اگه ازون نیس پس از چیه

آخه حالم خیلی بده انگار هیچ جونی تو بدنم نیس 

آزمایش یا بیبی چک ۱۰ روز دیگه؟من شنیدم میگن علائم معمولا ۱۴ روز بعد رابطه تو دوران لانه گزینی خودشو ...

ازمایش خون معمولا ۱۰ الی یازده روز بعد از رابطه 

و بی بی چک معمولا۱۲ تا ۱۴ روز بعد رابطه مثبت میشن عزیزم

ینی ۱۰ روز دیگه بیبی چک بزنم نشون میده؟کمرمم درد میکنه حتی..اگه ازون نیس پس از چیهآخه حالم خیلی بده ...

اره اگر مثبت باشه ان شاالله (12تا ۱۴ روز )بعد از رابطه بی بی چکت مثبت میشه معمولا 

نمیدونم والا 

مطمئنی سرما نخوردی ؟ ویا بخاطر سرما نیست ؟

اره اگر مثبت باشه ان شاالله (12تا ۱۴ روز )بعد از رابطه بی بی چکت مثبت میشه معمولا نمیدونم والا مطمئن ...

درسته

نه مطمعنم..چون اگه سرما بخورم اول از همه گلوم شروع میکنه به سوختن..گلو و بینیم هیچیش نیس فقط بدن درد دارم و خستگی..شایدم سرما زده احتمالش هس

یه ۱۰ روز دیگه که شد ۱۴ روز بیبی میزنم انشالله که خیره