2777
2789
عنوان

از روزی که عمم گفته شب یلدا قراره با ما بیاد خونه مادربزرگ مادریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 57 پست

این شب یلدا به کنار چون پدربزرگ پدریم سالگرد فوتش ۱ فروردین عه ما هر سال روز اول عید خانواده پدریم رو باید دعوت کنیم 😐

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه داستانی شده این شب یلدا

واقعا 

کی حال داره تو این سرما؟؟

تو خونه هاتون بگیرید بخوابید کنار بخاری

دوباره باید خونه مادرشوهر و ریخت خودشو دختراشو سه چهارساعت تحمل کنم.والا همون عید نوروز بسمون نبود؟

ب امام حسین دیشب تا شوهرم گفت مریم شب یلدا چکاره ایی گفتم توروقران فقط بس کن تا شب یلدا یه غلطی میکن ...

دیروزم اتفاقا یه کاربری تاپیک زده بود که سر اینکه اول برن خونه کی با همسرش بحث کردن ودر آخر آقا گفته بود هرکی بره خونه مادر خودش 🤦‍♀️فک کن اون دیگه چه شب یلدایی آخهدخب  بشینید خونه خودتون بیشتر خوش میگذره 

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
واقعا کی حال داره تو این سرما؟؟تو خونه هاتون بگیرید بخوابید کنار بخاریدوباره باید خونه مادرشوهر و ری ...

حالا من امسال نیست خواهرشوهرم سال اولشه انگار خونه مادرشوهرشه ولی واقعا کنترل بچهام سخته خونه خودم بریزن بپاچن مشکلی نیست اونجا هی تیکه میشنوم زهر خودمو بچهام میشه

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

من دلم واسه عمت سوخت حتما تنهاست وگرنه کسی اینکارو‌ نمیکنه

اوموقع که خانواده ما رو اذیت می‌کرد و پدر ما رو در می آورد فکر الان رو می‌کرد ماشالا انقدر هم زبونش تنده که خدا میدونه

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

دیروزم اتفاقا یه کاربری تاپیک زده بود که سر اینکه اول برن خونه کی با همسرش بحث کردن ودر آخر آقا گفته ...

😐😂😂😂😂😂

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

من شهر غریب ازدواج کردم 

مادرشوهرم هر سال فقط با دخترهاش یلدا جمع میشه 

و یک جور برنامه می‌ریزه که ما نباشیم همسرم تک فرزنده 

و خیلی رک میگه بابات گفته فعلا نمی‌خوام بیای 

خودم هر وقت صلاح دونستم 

امثال خدا بخواد می‌خوام برم خونه مادرم 

خانواده خودم زیاد اهل رسوم و تولد و ...نیستن 

شب سال نو براشون اهمیت داره فقط 

اما چند تا خواهر و یکی برادرهام امثال شب یلدا خونه مادرم هستن 

همینجوری دور هم باشیم خوبه 

شکر خدا 

حرص نخور برات مهم نباش 

حالا من امسال نیست خواهرشوهرم سال اولشه انگار خونه مادرشوهرشه ولی واقعا کنترل بچهام سخته خونه خودم ب ...

من مادر شوهرم خسیسه اصلا خودش رو نمیده که نکنه بچه هاشربگن میایم خونت یه سال برادرشوهرم تماس گرفته بود که فرداشب یلدا میایم خونت اینم گفته بود من نیستم میرم خونه داییت 🤣🤣🤣

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
من مادر شوهرم خسیسه اصلا خودش رو نمیده که نکنه بچه هاشربگن میایم خونت یه سال برادرشوهرم تماس گرفته ب ...

چقد خوبه اینجوری والا😂😂😂😂

وای مندانقدر تو خونه خودم راحت ترم خوش میگذره کهدنگو ۱۶ساله شب یلدا خونه ی خودمونیم

بازم اطرافیانتون درکتون میکنند به خدا من چند ساله نزدیک شب یلدا اعصاب خوردی میگیرم برای این موضوع. نرم هم باید تنها بمونم خونه بعدش هم یه جر و بحث چرا نیمدی!!! به خدا تنها بمونم بیشتر بهم خوش میگذره

حالا من امسال نیست خواهرشوهرم سال اولشه انگار خونه مادرشوهرشه ولی واقعا کنترل بچهام سخته خونه خودم ب ...

خب نرو بگو بچه هام کوچیکن نمیام

من بچه هام بزرگن دخترم پس فرداش امتحان پایانترم داره اگه بشه به این بهونه برا شام برم و زود برگردم خونه مامان خودم هم شب قبلش میرم برادرام و خاله هام میان 

پنجشنبه گرفت مامانم به یاد بابام و مامانش که چندماهه فوت شده